Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben oyuna yenı basladım daha dogrusu baslıcam bu aksam 2 gıbı bı sorum olcakdı hangı karakterı acayım hangısı daha ıyı?[signature][hline]^Flassh^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hepsi iyi, bence soru sen oyle bi dunyada ne olmak ne is yapmak isterdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Valla ılk once warrıor acmanı tavsıye ederım...(Bıraz oyunu tanıyorsun actıonda onun bunun pesınde kosarken yedıgın buyuler sayesınde mageıde orenıosun)Eger bu tur bır oyun hıc oynamadıysan tabı...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
50kurus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende yeni başlıyacağım ve hiç bu tür oyun oynamadım biraz mu oynadım ama aynımı bilmiyorum zaten mu'yu da iyi bilmiyorum. senin dediğini yapıp warrior olacağım teşekkürler. oynuyacak bi online oyun bulamadım doğru dürüst sorduğum çoğu kişi bunu söyledi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar