metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 aheh 12/16 ama arkadaki iğrenç müzikten bayıldığım için çok çabuk işaretledim bi tane de bile bile yanlış işaretledim hepsi doğru oluodu bu ne lan dur bi yanlış yuapayım bakayım yapınca noluo dedim :)[hline]Metboy (8:08 PM) : lan kız gerçekmiymiş Craven (8:08 PM) : gerçek şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 9/16 helal olsun çok güzel site[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 komodo ejderlerinde zehir yok sadece tükürüklerinde baya güçlü bakteriler var ( pis hayvanlar çünkü agız sağlığına dikkat etmiyolarmış ehe ) 3-4 gün içinde tedavi edilmezse öldürüyo canlıyı hatta geyiklere bi diş atıp bırakıyolar( zaten genelde geyik bi dişten sonra kaçıyo ) zaman geçincede leşin kokusunu alıp yiyolar ( baya bi mesafeden hissediyolarmış leşin kokusunu ) 14/16 çıktı bende de 2 kediyi erkek sandım ehe ama çok benziyolardı böyle manyak erkek kedi tipi vardı [Bu mesaj Popeye tarafından 17 July 2003 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 işte popeyenin dediği tam doğru ben burada 146 dan giriom yazamıyorum malesef:) hergün dişlerini fırçalatsakda bi işe yaramaz dimi:([hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 malesef sen gene piton al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 13/16 ama site çok güzel hoşuma gitti testte öyle o müzik tam uymuş bi kere[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar