marissa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bir şiir yazmak istiyorum İçinde tüm duygularım olsun Sana olan aşkım, sevgim, üzüntülerim Bir şiir yazmak istiyorum Sadece sana olan özlemim, hasretim Sensiz yaşadığım tüm sıkıntılarım Seni düşünürken duyduğum heyecanlar Anlasın tüm insanlar, evren, kainat Bir şiir yazmak istiyorum Hani elele tutuşup gezdiğimiz, Gözlerden ırak okulun arka bahçesinde Beraber olduğumuz ama yine de hasretle kaldığımız O güzel günleri anlatsın Bir şiir yazmak istiyorum İçinde herkesin yaşamından bir parça bulduğu Tüm sevenlerin, hasret çekenlerin derdine ortak olduğu Ve bir şiir yazmak istiyorum birtanem Sadece seni, beni ve aşkımızı anlatsın Nisan yağmurlarında Damla damla yağan yağmurun altında ıslanırken Koşarak altına sığındığımız o çınaraltında Elimi tutup beni sevdiğini söylediğin o anı anlatsın Biliyorum yazdıklarım okundukça Sevgi tomurcukları daha da yeşermiş olacak Yazdığım bu şiirde sadece ayrılık olmayacak Sevenlerin sevgiyle buluştuğu Dertlilerind erman bulduğu Umutların hiç tükenmediği zamanları anlatsın Bir şiir yazmak istiyorum, istiyorum ama... Yazamıyorum birtanem... Nasıl yazarım ihanetini, terkedişini Seni soranlara dönecek diyorum "o bir gün dönecek" Aslında sen de ben de biliyoruz dönmeyeceğini Ama olsun birtanem Bir gün, bir gün diye geçip gidecek bu günler Tek tesellim yaşadığımız o güzel anlar Şimdi yine geçerken o aynı yollardan İçim burkuluyor, seni anmak, seni hatırlamak Acı verse de bana, olsun seviyorum bir tanem Tek suçum sevmek olsa da Artık sevgilerin tükendiği bu dünyada Sevgiden, sevilmekten sana mahküm olmak Senin sevgine, aşkına hasret kalmak... İnan sevgilim tek tesellim Senin sevgini hala içimde yaşatmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İçten ve sevecen olmuş... Daha iyisini bulman dileğiyle...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çok güzel olmuş arkadaşım, ellerine sağlık. Özellikle anlatım tarzın çok ilgimi çekti, serbest şiir yazımını değişik kullanmışsın.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar