odchu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yahoo 999 hatası veriyor, sizde de durum aynı mı yoksa ben yedim mi yine fake i ? lanet olasıca :))[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! [Bu mesaj odchu tarafından 07 Eylül 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Asıl 666 hatası verince kötü olacak.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 denedim, gayet de normal şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gayet ciddiyim, 999 hatası veriyordu, neyse halloldu; yahoo! nun filtresine güvenmemek gerekiyormuş bu arada.. :/[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! [Bu mesaj odchu tarafından 07 Eylül 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar