Fckr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşLar her yerde ayrı bi şekiL annatıLıyor bi beceremedim ... Launcher ayrı bi maL saten a.k. 2 saatte yarısı doLmadı küfür etcem şimdi .. Ltfn biri yardım etsin kafayı yiyecem[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 darksoul un verdigi linkten indir.. gelen rar dosyasini c:programfiles/knigtonline klasorunun icine oldugu gibi extract et.. bazi dosyalari degistiriiimi die sorar evet de.. ondan sora setup a gir.. version a 1298 yaz.. contents of upgrade e tikla.. launcher dan duz calistir.. (way be balon soruyo balon yanitliyo.. gorulmemis $ey:D.. topic patlatiyorum die banlayanlar utansin :D) [Bu mesaj madnmad tarafından 07 Eylül 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çok saoL deniycem[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben yaptım logın of failed dio bıde launcher degılde knıght onlıne tıklayınca bılınmeyen hata verıo ben knıghtı sılıp yuklemıstım hıc bır patch yapmadım ama 1298 indirdim attım ? herkezmı yasıo yoqsa oglen saatı oldugundan cok mu yogunluuk var?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar