EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 alt+4 e basınca normalde dolar işareti çıkması gerekiyor ama ben basınca ne oluyor? "Ufkabakan'nın Kodçözücü Paketi - Sürüm 3.0.8" nın readme dosyası açılıyor ben napıyorum? ufkabakana küfür ediyorum kısaca bunu nasıl düzeltebilirim fikri olan?[hline]
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 alt+4 tuşu o programın kısayolu olmasın? program seçeneklerinden bir bak derim.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 alt gr+4 zaten programın readme sini açmak için kısayol ama program yok ortada codec pack bu yani[hline]
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 alt gr = soldaki CTRL + soldaki ALT dene bakiim şimdi soldaki CTRL + soldaki ALT + 4 büük ihtimal gene o prg açılcak. Bakalım ne olcak.[hline]This Cat Scratches Free.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 o program açıldı ama bi tarafımdan aşşa kasım paşa durumu yani tatile gidiyorum ben banane heh[hline] "yukarı bak ve "neeexxt!" de"
Öne çıkan mesajlar