Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne şimdi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
the account is currently in use .would you like to disconnect the previous connection ?
hersey tamam sımdıde bu cıkıyor ok dıyorum gene ayni hata cıkıyor hacklendimmi yoksa char askıdamı kaldı yardım pls...dun gece dc olmustum en son[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [ /quote ]
Mesaj tarihi:
ya yeter 99999999 bintane konu acıldı sizin yuzunuzden kafam karıstı herkez bı kafadan konusuo anaa yeter açmayın

[Bu mesaj Normand tarafından 07 Eylül 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bı acılım surelerına bakarmısın bu 2 cı aralarında 1 dakka fark yok ben sonradan acmıosım ama ben yazarken bole bır baslık yokdu sana yeter artık!![signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [ /quote ]
Mesaj tarihi:
valla bende sinirliyim sabahdan beri zorluyorum boldu derken bu hata bide baska charla girdim ordada ares var ice sapıttılar bugun oynamayalım napalım mesela ben simdi havuza girmeye gidiyorum tavsiye ederim[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
yav baska chalar gırdım dolandım cyberda ama benımkınde hala aynı hata bu neden yapıyor bılen warmı yardım lutfen..[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
evet bende dandik charla girdim dolandim ortalikta.. maradonu gorebildim.. solucanlara kostum hemen bagirmaya basladim inhh adi solucanlarr +8 item verin bana hemen die.. sora bi takim gulusmeler oldu.. ardindan birileri lag saymaya basladi.. baya siki lag war bilginize.. inventory i check edemedim ortalikta npc yok :D
Mesaj tarihi:
ya ben arkadasa ıskelet bıle kestim 1800 dmg werdım en tazesınden ama kendi charimla giremiyorum delircem hacklendimmi acaba kullaniliyor diyor hata verse neyse..[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...