Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne şimdi..

delihan

Öne çıkan mesajlar

the account is currently in use .would you like to disconnect the previous connection ?
hersey tamam sımdıde bu cıkıyor ok dıyorum gene ayni hata cıkıyor hacklendimmi yoksa char askıdamı kaldı yardım pls...dun gece dc olmustum en son[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

bı acılım surelerına bakarmısın bu 2 cı aralarında 1 dakka fark yok ben sonradan acmıosım ama ben yazarken bole bır baslık yokdu sana yeter artık!![signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende sinirliyim sabahdan beri zorluyorum boldu derken bu hata bide baska charla girdim ordada ares var ice sapıttılar bugun oynamayalım napalım mesela ben simdi havuza girmeye gidiyorum tavsiye ederim[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

yav baska chalar gırdım dolandım cyberda ama benımkınde hala aynı hata bu neden yapıyor bılen warmı yardım lutfen..[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende dandik charla girdim dolandim ortalikta.. maradonu gorebildim.. solucanlara kostum hemen bagirmaya basladim inhh adi solucanlarr +8 item verin bana hemen die.. sora bi takim gulusmeler oldu.. ardindan birileri lag saymaya basladi.. baya siki lag war bilginize.. inventory i check edemedim ortalikta npc yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben arkadasa ıskelet bıle kestim 1800 dmg werdım en tazesınden ama kendi charimla giremiyorum delircem hacklendimmi acaba kullaniliyor diyor hata verse neyse..[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...