Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Beyler oyundayımda yani np e bişi demiyoru 2 bus satıp aldım paranın ne günahı vardı pot alıoduk beah pff ayıptır tıh tıhh :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ilginize tşk. eettim[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitMyHeart Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Np'lerin gittiginden eminmisiniz benim np duruyo oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tribula_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benımde tum charlarda paralar ve ıtemlar duruor hıc gıden yok[signature][hline]yorunge dısına atanı.... :::JeusKane::: from Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yahu evet bi girdim u have bilmem ziyaret edin yazısı çıktı 0/0[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tribula_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 npl de duruo ama asıl charım jeus ıle gırıs yapamıom account kulanımda dıor dc etmek ıstermısın dıor efet dıom ama duruo ole gırmıo yanı sızc3e neden? sabah saat 10 gıbı ben hala Ko da ıdım ve satıs yapıodum dc oldum sora boel hata verdı yanısız Ke deyken ben hala Ko daydım o yuzden olabılrımı? nası duzelcek sızce?[signature][hline]yorunge dısına atanı.... :::JeusKane::: from Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Abi banada ilginç geldi çünkü betada oynarken bakıma alındığında bu hata verirdi yada başka bi kullancı varken :/ ohş gateden geçecek param yoq elmorad castle :D da mahdurum[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tribula_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 falla baska ıd lerı acıom sorun yok kendı ıd mı acamıom hatta bnm ıd yı 2 kısı dah denedı onlarda acamıor yane ıd de sorun var ama ne onu bılmıom bıd eonun para ve np ne alemde bılmıom tabee de sabah 10 da KO da actığımda bı sorun yoktu[signature][hline]yorunge dısına atanı.... :::JeusKane::: from Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sabah bendede bişi yoktu patch den sonra :/[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 inn hostesteki paralarınız duruyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 diyorum ya np imde paramda 0[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 la ısın ılgınc yanı benım complete satılmıs kıme nasıl sattım bılmıom az once oyuna gırdım cebımde 180m para wardı artık bende master olabılecem :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar