Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tüm KE sorularınızı buraya sorabilirsiniz ben bi kaç açıklama yapiyim :P KE de eslant +60 deil yine eskisi gibi ama TP yerinen gidilecek ve lufersonda apostle , dervush , hapry , centaur , filanda bulunacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 EL MORAD [spo1=Zombie Köyü][/spo] [spo2=Goblin Köyü][/spo] [spo3=Köpekler][/spo] [spo4=Tyonlar][/spo] [spo5=Grelller][/spo] [spo6=Centaur][/spo] [spo7=Kalluga 60+][/spo] [spo8=Asga][/spo] [spo9=Piana][/spo] [spo10=Ortam][/spo][Bu mesaj KaKsi tarafından 07 Eylül 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çok çiçekli böcekli biyer olmuş biz bunlara bakarak aşık olur savaşa hazırlanamayız :-p[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi bune yaa kabak filan yeşillendirme calışmaları devam edicekmi acaba :D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 KARUSLAR İÇİN [spo1=Lard Orclar][/spo] [spo2=DTS][/spo] [spo3=Goblin][/spo] [spo4=Zombie Köyü][/spo] [spo5=Köpekler][/spo] [spo6=Tyonlar][/spo] [spo7=Apeler][/spo] [spo8=Kalluga Gate 60+][/spo] [spo9=Bellua][/spo] [spo10=Luferson Castle(Breth)][/spo] [spo11=Ortam][/spo] çAlıntıdır :D[Bu mesaj KaKsi tarafından 07 Eylül 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 [spo1=Karus][/spo] [spo2=Elmorad][/spo] [spo3=Breth ][/spo] [spo4=Piana][/spo] [spo5=Colony Zone][/spo][Bu mesaj Aware3 tarafından 07 Eylül 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu da gelecei söylenen yeni CZ ben hiç görmedim ama bu da olabilir [spo1=Yeni Colony Zone][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar