Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 deli oldum..save suresi 8saat oldu paso sonlara geldiimi hissediyorum ama yeni bise cıkıyo..aslında bitince de cok uzulucem.cok baglandim dizi izler gibi izliyorum ;) su sphere olayini bide lulu'nun overdrive'ı (fire fury,water fury vsvs) yapabilen varsa bana bi zahmet aciklayabilirmi.. sphere grid'de bi sure sonra ilerleyememeye basladim olmuyo..yada ben beceremedim ;) ayrica blitzball final macini kaybettim kazansaydım ne farkedicekti??[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 daha oyunun başindasin 40-50 saatte bitiyo heh lulu nun overdrive ini o gamepad in üstündeki topaçi çevirerrek yapiyosun:D belli bisüre içerisinde mesela dielim 5 kere çevirdin 5 kere seçtiin büyüyü seçtiin adama yapiyo lulunun overdrive olayı bu sphere grid de gittin yolu ii izle lulu da mesela fira var sonra firaga die gidio... doublecast i filan almayi sakın unutma lulu da tabi bunlar ilerisi için daha çok yolun var bunlari almak için [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 10 July 2003 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 40-50 saat mi??? yok canım oha oha ya ohaaaaaa offfffffff ;([hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 merak etme zevkle oynarsın... bi oturuşta 12-13 saat oynadimi biliyom :D bak sphere grid de mesela bi karakteri seçtin 5 puani var diyelim izleyebilceği bi yol var en son bulunduğun yerden basip move u seçip 2 ileri git sonra use diip aktif olanlari seçip o özellikleri açarsın hp luck agility filan gibi daha oyunun başindasın anlarsın zaten bi süre sonra bende baka kalmiştim [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 10 July 2003 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ;) biraz da su sphere olaylarini aciklasan?[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 icq:607909 elimden geldiği kadar yardım ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 :D ffx-2 japoncayi aldim çözemedim çaponca olayini sinir etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ffx 46 saate bitirdim biter az kalmistir ama diosun ölümsüz charlar kasicam o zaman sin'e girmeden once gizli ada war gemi ile arayip bulman gerekcek bi ara yazarim kordinatlarini :) hadi kolay gele[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 11 July 2003 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Bathory, 10 July 2003 16:01 tarihinde demiş ki: deli oldum..save suresi 8saat oldu paso sonlara geldiimi hissediyorum ama yeni bise cıkıyo..aslında bitince de cok uzulucem.cok baglandim dizi izler gibi izliyorum ;) su sphere olayini bide lulu'nun overdrive'ı (fire fury,water fury vsvs) yapabilen varsa bana bi zahmet aciklayabilirmi.. sphere grid'de bi sure sonra ilerleyememeye basladim olmuyo..yada ben beceremedim ;) ayrica blitzball final macini kaybettim kazansaydım ne farkedicekti??[hline]Ferencz Bathory bak iki analog stick i birden tutuyosun saat yönünde hızlı hızlı çeviriyosun her turda bir daha fazla atıyo :D oyunun neresindesin? ne kadar kaldığını söyliyeyim hatta pm at gizli aeonları bulmanda yardımcı olayım :) ya fierce böyle okumadan post atarsan kek gibi aynı şeylerin zaten söylendiğini görmezsin....... [hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar [Bu mesaj Fiercewind tarafından 11 July 2003 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 aah ah FFX gibisi var mı yaa nerdeyse ağlıycaktım Summoner'lığın gerçekten ne demek olduğunu öğrendiğimde. firk.. ama gerizekalı bi yaratığı geçemiyorum. şimdi söleyip oyunun tadını kaçıymiim da dövüşten önce Kimahri mızrağını düşmanın göğsüne dayayıp "Siz gidin ben onu oyalarım!" moduna giriyodu. Tüm grup kaçarken Yuna "hayır böyle olmamalı!" Tidus: "Biz senin koruyucularınız. sen nereye gitsen biz de izleriz seni" Yuna: "Heryere mi?" Tidus: "Heryere!" bakışırlar. Yuna Kimahri'nin yanına koşar ve dövüşe katılır. Tidus da peşinden. sürünün geri kalanı da tabi. eh sanırım anladınız :-) ordan sonra çok varmı oyunun bitmesine?? aahh ahh karakterler güçsüz kalmışlardı sanırım. tekrar başlasam mı acaba???[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [Bu mesaj Eraq tarafından 11 July 2003 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 var :D sölemiim adını o boss un euhee aeon overdrive lariyla alirsin rahat.. [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 11 July 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 pşşt eğer tahmin ettiğim adamsa (s....r) banish yapmıyomuydu o?[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yaparsa yapsin overdrive i atsa yeter aeon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 evet fierce da onun yaratık hali hani hapisten fln kaçtıktan sonraki bi yerlerde hatta tam adı s.....r g...o[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ya overdrive la geçersin çook rahat allah aşkina sen daha ilerdeki boss lari gör bu hiç bişi değil yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ee dolu değildi ki overdrive'ları. ben karizma olsun da karşımdakinin gözü korksun (?) diye paso overdrive çekerdim. bu hıyar da sürekli banish basıyodu. bi de tepesinde uçan bişi vardı o da ii büyüler falan çakıyodu sanırım.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 tam olarak hatirlamiyom ama orai çok rahat geçtim... ölmedim yani o boss ta eminim euhe [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 July 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: Disappear, 13 July 2003 15:05 tarihinde demiş ki: lol ilk defa karizma olsun diye overdrive ceken gordum valla[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela :))))))[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar