BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaş lar biçok insan ke için birden çok topic açmış başka topic lerle uğraşmamak için jabba arkadaşımızın dediği patchten sonra ne yapmamız gerektiğini iyi bilen( yapmış denemiş test etmiş) bi arkdaşımız dan cevabını alırsak sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ŞU ANDA %86 yım bitince ne yapamam gerekir lütfe yetkili veya ii bilen bi arkdaşımız cevaplayabiirmi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hayır sever bir vatandaş yükledikten sonra napılacağını ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 [spo1=lol]*!LAUNCHER*[/spo][signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 OFFFFF keko keko konuşma ben şu an yüklemeddeyim yüklemeden sonra ne yapılıp yapılmayacağını soruyorum ayrıca her insanın topic açmaması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 [spo1=kalabalık olmasın]ÖRNEK LUPİN 3 TOPİC AÇMIŞ [/spo] kalabalık olmasın diye böle yapıyoruz arkdaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 LAUNCHER dan yukl€ :hrr:[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 salak insan ben launcer dan sonrasını soruyorum mal( küfür de ettiriyosunuzxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 [spo1=:))]*!ÇİÇEK BÖCEK*[/spo][signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar