lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi ben patchdeki dosyaarı kopyala yapıstır değilde kes yapıstır yaptım ... şimdi update compelte olmuor ... download.knightonlineworld.com die bi yazı cıkıor :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sabırlı olup launcher dan indirseydiniz şimdiye %50 yi geçmişti :D bnmki geçti :D[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLITM Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi canot connec t FTP server dior ... indiren herkesde bölemi ?? ke patchi indirip girebilen varmı ??[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yoq yapamıom a.q kimse sikine takmıo sıkecem bu işi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Normand, 07 Eylül 2005 14:28 tarihinde demiş ki: yoq yapamıom a.q kimse sikine takmıo sıkecem bu işi relax çiğne sakin ol :D sakin kardeş sabret olur [spo1=lol]ben de delircem az kaldı[/spo][signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 la pc yi kırcam valla patlatcam sınır hastası oldum boyle oyunun ta :D töbeee relax da yoq[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Normand, 07 Eylül 2005 14:34 tarihinde demiş ki: la pc yi kırcam valla patlatcam sınır hastası oldum boyle oyunun ta :D töbeee relax da yoq :lol: bakkal yok mu yakınlarda :lol:[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 [spo1=:D denedim]12345677890-*09876[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 [spo1=:tebrikz:]oh be bitti download [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 la caracter mıdır nedır o dosyaya attım yıne olmuo alahsız server ini yi 1298 yapıom bu seferde cannot connect to update server serverını ......... kafayı yıycem bakkala gitmeye üşeniom :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar