Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch İndi Ne yapmam lazım?_

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
launcherdaki değilde arakdasların verdiği patch indi.4 saatte ancak :D şimdi ne yapmam lazım ?[signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage Flame/İce
Level: 53
Clan: Online2
Server: Beramus
Np:1.3K

Mesaj tarihi:
ındırdım ve actım oyuna grdım menusu baya deısmıs havada yapraklar fln ucuoda ıd pass gırnce sole bıse cıkıo

the account is curruntly in use.would you lıke to dısconnect the prevıous connectıon?

dıo ne demek bu ve ok e basıom defalarca cıkıo 30 daktır bole napmam lazım benım gıbı bu yazı cıkan warmı?[signature][hline]Name : cnwr
LvL : 5x (Mage)
Server : Cypher
Clan : R£B£LLiON

Baba yadigarı değil alın teri...
Mesaj tarihi:
Charınız başkası tarafından :D zaten kullanılıyor demek oluyo :D server down olduğundada o uyarı çıkar meraklanma :)[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 7xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
baskası kullanamaz kı benden baskası bılmıo?yanı sonra denesem gırcekmı?gecermı yanı bırazdan?[signature][hline]Name : cnwr
LvL : 5x (Mage)
Server : Cypher
Clan : R£B£LLiON

Baba yadigarı değil alın teri...
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi server bakımda fln olduğunda artık :D 10060 hatası almıyacaksınız o yazı gelecek okey e tıkla yine aynı yası gelecek :)[signature][hline]Job:Kasar Post
Mesaj tarihi:
hayda biz K.E den bahsediyorus K.E beta test den değil :S serverlara girmiyor zaten şu an arkadaşım meraklanma ;)[signature][hline]Job:Kasar Post
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sizde yani virüs dediğiniz sitenin ilk önce adına bakın daha sonra istatislıkler var share siteleri arasında kaçıncı sırada ona bakın filefront ta ne virüsü olacak ne dionuz yaws[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
ya Ben de ındırdım ama attım ıcıne içindeki dosyaları ama yine girmio bi yardım edın sıteden down edın dıyo knighti silip jaba nın verdıgı patchın altındakı knıght var onumu yüklüycez[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...