lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 launcherdaki değilde arakdasların verdiği patch indi.4 saatte ancak :D şimdi ne yapmam lazım ?[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben su anda indiriom da ya bişi olursa bilgisayara virus içermez dimi jabbanın verdigi link bu[signature][hline]MuTtİmUsTi(nası imza?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim verdiğim link konun sitesindeki link ne virüsünden bahsediyorsun sen ?[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 path dene şeye tıklıyorum sayfa görüntülenemiyo dio bnende dierini indiriyorum ama ne yapçaımı hiç bilmiyorum[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 jabba senin verdigin linki ben dün gece indrdiyodum bişe olur diye yarıda kestim.bu sabah indiriyim dedim,simdide hata veriyor.ftp kalasörünü acmıyor nabıcam yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ındırdım ve actım oyuna grdım menusu baya deısmıs havada yapraklar fln ucuoda ıd pass gırnce sole bıse cıkıo the account is curruntly in use.would you lıke to dısconnect the prevıous connectıon? dıo ne demek bu ve ok e basıom defalarca cıkıo 30 daktır bole napmam lazım benım gıbı bu yazı cıkan warmı?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Charınız başkası tarafından :D zaten kullanılıyor demek oluyo :D server down olduğundada o uyarı çıkar meraklanma :)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 baskası kullanamaz kı benden baskası bılmıo?yanı sonra denesem gırcekmı?gecermı yanı bırazdan?[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Dediğim gibi server bakımda fln olduğunda artık :D 10060 hatası almıyacaksınız o yazı gelecek okey e tıkla yine aynı yası gelecek :)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar bu knight Empire KA aynısı sadece pianada yerler kar Knight Empire da çimen wormdan bleesed scroll çıkardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hayda biz K.E den bahsediyorus K.E beta test den değil :S serverlara girmiyor zaten şu an arkadaşım meraklanma ;)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arşlar dosyayı nereye atıcazzzz tek tek mi neryee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar sizde yani virüs dediğiniz sitenin ilk önce adına bakın daha sonra istatislıkler var share siteleri arasında kaçıncı sırada ona bakın filefront ta ne virüsü olacak ne dionuz yaws[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya Ben de ındırdım ama attım ıcıne içindeki dosyaları ama yine girmio bi yardım edın sıteden down edın dıyo knighti silip jaba nın verdıgı patchın altındakı knıght var onumu yüklüycez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar