lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya arkadaslar ko dosyasının içine attım ... ama launcher exe ye bastıımda gene 1928 indirdiiror :(( yardım edinnn[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 AZUHAHAHAHAHA baştan onu indirseydinnnnn :D:D:D:D:D azuahahahahahahaha acele işe şeytan karışır dememişlerse söle :D[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLITM Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 off dalga gecmeyinde yardım edin !![signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 madem indiriyor, indir :) sen 64,715lik dosyayı indirmedin mi?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Lupin ... Program Files / ko yapcan orda server.ini dosyasını açcan ve aynen böle olcak [Version] Files=1298 ok?[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar