EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Maxen, 06 Eylül 2005 15:20 tarihinde demiş ki: said: EagleEye, 06 Eylül 2005 15:02 tarihinde demiş ki: britney spearsın unutulacağını sanmıyorum ben.belki şarkıları falan dinlenmez bilememde yani akılda kalır kesin.en azından ben unutmam be hehe senin için endişeleniyorum.. unutulmayacak derken iyi işler yaptığı için falan diil.çok uzun süre gündemde kaldı.benim hafızam hatırlar yani en azından bundan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hadi hadi anladik biz seni :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 pikap vardı o zaman bizim.[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: EagleEye, 07 Eylül 2005 07:35 tarihinde demiş ki unutulmayacak derken iyi işler yaptığı için falan diil.çok uzun süre gündemde kaldı.benim hafızam hatırlar yani en azından bundan eminim. pek iyi de kıvıramamışsın kanımca..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death[/b] [Bu mesaj Maxen tarafından 07 Eylül 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar