Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

temp

managerx

Öne çıkan mesajlar

benim temp, imzadada yazdigi uzere, mls, def 4240, ench 3004, heal 4000 gayet memnunum. tek eksigim dahay uksek dmg verebilmek icin, daha iyi pearl ler ve kristaller.

Bu arada bende merak ettim eucau nun topic inin neden kapandigini? aslinda kitleme sebebi de yazilsa keske.[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Ben MLS 4440 def 3002 enhancer 4000 heal tavsiye ederim.

Force armor aşırı force tüketiyor. Ayrıca armor broke olmana rağmen force harcamaya devam ediyor. Bence jvj de çok faydalı değil. Bana kalırsa force armor alıncaksa master enhancer olunması lazim ki bir kaç adam savaştan düşürülsün. Ve gelen saldırı miktarı azaltılsın. Çünkü çok force gidiyor fazla rakiple döğüşürken.
Aşağıdaki tabloya göre 8200 armor yani % 56 korunma olucak. üstteki 5400 armor temp te % 45 koruma sağlar.
1000 = 10.5%
2000 = 20.0%
3000 = 28.5%
4000 = 36.0%
5000 = 42.5%
6000 = 48.0%
7000 = 52.5%
8000 = 56.0%
9000 = 58.5%
10000 = 60%[signature][hline]Alante / Arliyn
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 06 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
eucau nun topik büyük ihtimalle amacına hizmet etmeyen ve sonunda "alın bu da size kapak olsun"gibi bi mesaj olduğundan kapandı herhalde..

konuya dikkatini cekerim "TEMP"[signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Raise of the Dark Lords;)
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi konu gerçekten temp le ilgili fikirlerini belirten ve belirtecek herkese de teşekkür ederim

ikincisi ne gelince eucau yu oyundan tanırım, ama beni asıl ilgilendiren kim olursa olsun, (içeriğinde hakaret, aşağılama vs olmadığı sürece) düşüncelerini özgürce yazıp yazamadığıdır, forum denilen şey de budur bence. Dolayısıyla forum adminlerinden topicleri neden kilitlediklerini ya da sildiklerini açıklamalarını istemekten doğal birşey olamaz. Bilirsiniz SOE de CU geçişinde forum etiğine aykırı olmamasına karşın hoşuna gitmediğinden yüzlerce topici silmişti, ben böyle bir uygulamayı burada görmek istemiyorum hepsi bu

aceh[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...