HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 benim taktiği uygulayın. sineğin kafanıza konmasına izin verin , sonra ani bir hareketle onu ezin. çok yaptım , kaçamıyor elemanlar hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 23:18 tarihinde demiş ki: benim taktiği uygulayın. sineğin kafanıza konmasına izin verin , sonra ani bir hareketle onu ezin. çok yaptım , kaçamıyor elemanlar hehe. o gazla çaat diye vurunca beynin zonkluyo ve sinekte kıaçarsa iyice fitil oluyosun ama[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Neredesin llama nerede..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla vuracak herhangi birşey yok benim yatakta. :B kafa vurma derdinden muzdarip olanları öpüyorum hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 İğreniyorum. Sesleri beni dağıtıyor. Odamda 1 tane sivrisinek olsun sabaha kadar onu vurmadan uyuyamam.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gazte kvırıp duvarda kanını fskırtmak kdr zevk vren bişi yktur =) en snirr bzucu seyii sesiii ama yaa... yesin ısırsın umrumda diyill suusssuun yterki
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Efendi gibi kanımı içsin gitsin eywallah ama geceleyin "wüzzzzzz.." diye beynimin kenarında uçması pikeye çarşafa sokulmamak için dolandırması hele hele "wüzzzzüüüüpp" diyip bi yere konunca sokmasın diye hede hedeh diye depindirmesi....... Soyunu kurutcam şerefsizlerin
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gidip of tarzı şeyler sürmeyi veya fiş,duman tarzı ürünler kullanmanı öneririm. off diye eczacıbaşının bir markası var gayet işe yarıyor, onun haricinde fiş,duman gibi sinek kovma alanlarında raid'in üstüne başka marka tanımam.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 [signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**[Bu mesaj -DoruK- tarafından 12 Ağustos 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 2 tane geziniyordu ynmda teker teker elimle yakaladim ezdim elimde ve dogru cope:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben bi eziyorum hoop duvarda cesedi kalıyor. Birde bahçeli ev haşarat heryerde ez ez bitmiyor... pencerelere firewall döşerseniz sorundan kurtulacağınıuz kanısındayım... hadi koçlarım imkansızı başarın (: [Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 12 Ağustos 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 raidin elektrolikit cihazından aldım yurt için takmayı unuttuğum zman hemen haber veriolar sinekler sağolsunlar.bide sineklik var pencerede ona rağmen fazlalar ilginç yaratıklar. birde sok ama LÜTFEN VIZIRDAYIP UYKUMUN İÇİNE ETME!!![signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: -DoruK-, 12 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki: Ahahaha benim animasyonum lam o :D Görünce şok oldum birden :-)[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 felaket bu yaratiklar ya bide dün yürüyodum elime bi baktim 4 tanesi lokur lokur emiyo valla[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Dün 5 kiloluk perde üzerine çekilmiş olmasına rağmen ve ışık açık olmamasına rağmen yaklaşık bir 30 dakikada odaya 6 sivrisinek girdi, delirdim[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 daha önceden tatbikat fln yapio bunlar kesin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 telefona moskito programını yükle senide rahatsız ediyo ama sineklere kesin çözüm :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 çift el raid le whirlwind spray attack yapıorum hayvan hala banamısın demiyo??!!!?!!! bende bir iki depreşiom ranzanın üst katındaki kardeşime gidiolar :D sabah bi bakmşım hepsi dizilmiş duwara şişkin şekilde. teker teker sineklik sonra :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 şarap dökün kolunuza falan. kan emmeye çalıştığı sırada leyla olsun sivrisinek. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 symbian telefonlar icin anti mosquito gibi bir program vardı sinyal göndererek sinekleri kovuyo ama calısıyomu bilmiyorum.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: -DoruK-, 12 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki: abi süper olmuş yaw vallla en kesin çözüm... :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 HAHhaha O kadar uzun dilim olsa OoooooooOOoO :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben bunun dewamini biliyom "okadar uzun dilin olsa..." :D neyse sivrilere geri dönelim ..... .. .. . ulan . .. dur .. bi kıpırdamada vurim... hhıııııhhh al işte kanımı emersi haaa???!!! kan emiciler... :hrr:[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Öne çıkan mesajlar