Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivrisinek sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim taktiği uygulayın.
sineğin kafanıza konmasına izin verin , sonra ani bir hareketle onu ezin.
çok yaptım , kaçamıyor elemanlar hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
benim taktiği uygulayın.
sineğin kafanıza konmasına izin verin , sonra ani bir hareketle onu ezin.
çok yaptım , kaçamıyor elemanlar hehe.
o gazla çaat diye vurunca beynin zonkluyo ve sinekte kıaçarsa iyice fitil oluyosun ama[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Mesaj tarihi:
Efendi gibi kanımı içsin gitsin eywallah ama geceleyin "wüzzzzzz.." diye beynimin kenarında uçması pikeye çarşafa sokulmamak için dolandırması hele hele "wüzzzzüüüüpp" diyip bi yere konunca sokmasın diye hede hedeh diye depindirmesi....... Soyunu kurutcam şerefsizlerin
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
gidip of tarzı şeyler sürmeyi veya fiş,duman tarzı ürünler kullanmanı öneririm. off diye eczacıbaşının bir markası var gayet işe yarıyor, onun haricinde fiş,duman gibi sinek kovma alanlarında raid'in üstüne başka marka tanımam.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Ben bi eziyorum hoop duvarda cesedi kalıyor. Birde bahçeli ev haşarat heryerde ez ez bitmiyor...

pencerelere firewall döşerseniz sorundan kurtulacağınıuz kanısındayım... hadi koçlarım imkansızı başarın (:

[Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 12 Ağustos 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
raidin elektrolikit cihazından aldım yurt için takmayı unuttuğum zman hemen haber veriolar sinekler sağolsunlar.bide sineklik var pencerede ona rağmen fazlalar ilginç yaratıklar.
birde sok ama LÜTFEN VIZIRDAYIP UYKUMUN İÇİNE ETME!!![signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 12 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki:

Ahahaha benim animasyonum lam o :D
Görünce şok oldum birden :-)[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
Mesaj tarihi:
felaket bu yaratiklar ya bide dün yürüyodum elime bi baktim 4 tanesi lokur lokur emiyo valla[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Dün 5 kiloluk perde üzerine çekilmiş olmasına rağmen ve ışık açık olmamasına rağmen yaklaşık bir 30 dakikada odaya 6 sivrisinek girdi, delirdim[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
daha önceden tatbikat fln yapio bunlar kesin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
çift el raid le whirlwind spray attack yapıorum hayvan hala banamısın demiyo??!!!?!!!

bende bir iki depreşiom ranzanın üst katındaki kardeşime gidiolar :D
sabah bi bakmşım hepsi dizilmiş duwara şişkin şekilde.
teker teker sineklik sonra :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
symbian telefonlar icin anti mosquito gibi bir program vardı sinyal göndererek sinekleri kovuyo ama calısıyomu bilmiyorum.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
Mesaj tarihi:
HAHhaha O kadar uzun dilim olsa OoooooooOOoO :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
ben bunun dewamini biliyom "okadar uzun dilin olsa..." :D

neyse sivrilere geri dönelim ..... .. .. . ulan . .. dur .. bi kıpırdamada vurim... hhıııııhhh al işte kanımı emersi haaa???!!! kan emiciler... :hrr:[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
  • Yeni Oluştur...