Soulreaver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaslar lvl 25 dwarf hunterımla gidecek yer bulamıyorum ilk karakterim ve ortalıkta dolasmaktan sıkıldım lvlıma uygun nerde quest bulabilirim dün bütün gün etrafta dolastım canıma tak etti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 duskwood veya wetlands edit: yazim hatasi [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 07 Eylül 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulreaver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oraları yaptım su dwarf sehirlerinin oralarda bir yer yokmu? aradım dün ama hic bulamadım yardım edende yok oyunda kime sorsam bakıyor gülüyor gidiyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi ben duskwooddanlvl 30da ciktim sen erken bitirmissin. duskwooda git yine quest yapma yaratiklari kes.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulreaver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 haklısın biraz solo takılayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar