Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaşlar Bilgisayara format attım ama bazı sorunlarım var. 1)alt+tab ve ctrl+alt+delete çalışmıyor. 2)durup dururken masaüstü kayboluyor 3)Durup dururken pencereler kilitleniyor ve ctrl alt delete yapamadığım için kapatamıyorum. yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ekran kartının driver ını yüklerken herhangi bir sorun yaşadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evet. Cd den yükleyemedim ama internetten son sürümünü indirebildim.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 işletim sistemin nedir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 XP professional[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Dogru driver olduguna eminsen sorun ordan kaynaklanamaz, ekran donup kalıyor mouse imleci hareket ediyor ama hic birseye basamıyorsan aynı zamanda ctrl alt del fln da calısmıyor, caps lock a bastıgında da ısıgı yanıp sonmuyorsa ; cpu - ram ikilisinde sorun olabilir , ısınmadan oturu kitlenme oluyor olabilir. Ya da masaüstünü sana bir imaj olarak gösterip de , onun ardında sistemini çökerten virüsler var bunlardan biri olabilir en net çözüm format her ne kadar yeni atmış olsan da bu durumsa eger [Bu mesaj Jesperian tarafından 07 Eylül 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 donanımdan kaynaklanıo olamaz heralde dimi?[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Isınma olamaz.2 tane fan var BIOS ta 3000 rpm gösteriyor. Virus olamaz harddisk i yeni aldım/şekillendirdim. CPU RAM 1 yıldır kullanıyorum.ancak geçen gün soketini değiştirmiştim. belki ondan olabilir[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ha birde bilgisayar kilitlenmese bile başlat menüsü ve görev çubuğu kilitleniyor :([signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi sen bidaha duzgunce format at istersen[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ekran kartıyla alakası olduğunu sanmıyorum ekran kartın çok eski olmadığı sürece zaten xp driver ı kendi yüklüyor. Sanırım kurulumdan kaynaklanan bir sorun veya ram den de olabilme ihtimali var sen en iyisi baştan kur xp yi ama format atarken quik format değil tam format atmayı dene.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tekrar format at kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 nVidia bir ekran kartın var ve 78.01 BETA hariç bir sürücü mü kullanıyorsun? Hatta ekran kartın 6600GT olabilir mi?[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 6200 ekran kartım[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Format atamıyorum xp ci si yok şu an :( Neyse birinden bulayım en iyisi ben[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar