bega Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 myko Deimos'ta Karus lvl54 buffer/healer char'im var. Sizce kaç YTL'ye satilir bu char? Gozum gibi bakmistim, Karus camiasi tarafindan cok sevilir, bilimum partilerin aranan priestidir kendisi ayni zamanda cok da güzeldir :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 para etmez[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 para etmes lv 60 yap +7/12 hp shelleri giydir eline dragon tooth hammer al kalkanıda scorpion shield veya chitin shield olsun tamamdır :D yoksa bu lvl de gitmes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar