maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benden de günaydın :P gece saat 4fln olmuştu ki dc dedi, o kadar falconlara provake yapıcaktım.. :) bir daha da giremedim o saatten bu saate. şu an serverlardan bir tek aresi gösteriyor bende, yan tarafta da KE ile ilgili birşeyler diyor ama, update etmeden serverlar yasak :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoşgeldin :D haydaa napcaz ya :D falcon mu proveke ediodun :D ii bakalım :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 guzel salladım :D uzerimdeki armorları (fullplate/hp) chitine dönüştürebilirsem yapıcam söz:D para kalmadı nereye gitti bu millet, 300k para vardı pot alcaktım +4fp buldum +7yapıp hp basıcam ona :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ehehehe paralr silinmişmi ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaşlarımdan duyduğuma göre paralar falan herşey duruyormuş, itemlerda tabii. Ancak bütün serverlar'a yüklenmemiş. Diez'de öncelik var. Ben akşama kadar işteyim. Bakalım akşama kadar nasıl sabredicem :) ?[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yine bu gece şehitlerölmez clanından parası olanlardan galiba 10ar milyon silinmiş :D bende para yoktu zaten reskill fln yaptım. bir hafta olmuştu karakter falcon topluyom :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 off np lerr duruyomu yaa halaa :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben savaşa bi kere girdim 2np kazandım başka da yok toplamda 102:D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 zauahahaha 2 nasıl kazandın len :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben ks yaptım :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ks cı seni dışlarız bak seni :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya kasamdaki pot param gitmiş galiba çicek böcek dilencez yine pff[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar