findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Herkese günaydın :) bi sabah başlığımız olsun diye şey ettim. diez e giremiyorum uykumdan kalktım sırf np kasarım bu saatlerde bağlantı rahat olur diye ama girmio :([signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet , KE gelmekte oluğu için girilmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ama diez dışındakilere girdim nasıl oluyo o zaman ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya k.e gelicegi yok ya offf :( arada bir k.e test serverına bakıyorum hala girebiliyorum czde bir iki tur atıp çıkıyorum test serverı kapanmadan k.e ye geçicegimizi sanmam[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bencede adamlar test serverını kapamadan açmazlar ki zaten alakası yok diez e girmior sen girebiliomusun diez e diablo ? diğer serverlar giriyo beramus felan[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dieze girmeyince areste oynuyorum bu sayede lvl 45 char yaptım areste şu an ares 1 e girdim ama ares 2 ares 3 e girmiyo[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hıı anladım bide şey sorucam bu başlık gereksiz yersiz mi durdu forumda . hani şey istedim sabah gelenler buraya gelsin ilk istedim[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ii oldu ya her gelen başlık açıcaktı yoksa böyle daha iyi[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ii ibakalım :D bu arada bende diezdeyim :D eski klanım carnage çok sağlam adamlar vardı ama mahallede kafeden gençler geldiler dediler escape alt klan kurcaz yardıma gel çıktım arkadaşlarım için miss gibi klandan :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ikimiz bu konu altında biraz daha konuşursak bu konuda kilitlenicek :D gir arese gel lvl kasiyim sana :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 47 levelle benimi kascaksın puahaha başka sabah paticiği yokmu ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 diablo ile areste level kasıyoz:D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 nerdeniz bende gelem bari[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 brethteyiz dk kesiyoruz :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 zzuhaaaaa gelin cz ye kapışalım :D:D:D:D:D:D lvl 47 battle priest(olacak galiba) yok takılın siz :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim aresteki buffer lvl 45 findor civciv o yüzden dk kesiyorum :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 civciv patlasın glemeyen toptur:D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuya biraz geç katılmış olabilirim. Günaydın herkese. Dün gece geç saatlerde Diez 1 de apos dönerken alttan bir uyarı geçti. Server down KE. Tam hatırlamıyorum çünkü çok hızlı oldu ss bile almadım. Sanıyorum server'lara tek tek yükleyecekler KE'yi. Bakalım bugün sonunda göreceğiz durumu.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 selamlar sanada günaydın iyi bekleriz işimiz ne[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: evll, 07 Eylül 2005 07:48 tarihinde demiş ki: ben o msg yi aldim alali pc basındayım surf yapıyorum sıkıntıdan :( ...uykum var ama gozume uyku gırmıyo bu ıs bı cozume kavusmadan yenı haber alanlar plz yazsın bısıler aynı durumdayım o yüzden findora lvl kastırıyom areste :D assonra ss geliyo :D dk tepesindeki son halimiz :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 [spo1=DaRKVaNe FeaT FinDoR][/spo] :D:D:D:D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 süper olmuş :D kalıp farkı var[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tam böyle yeni lvl atlamışım. Sağlam adamlar bulmuşum. Güzel güzel apos dönerek % 21 yapmışım server down. Ya ben ne zaman böyle güzel güzel lvl kasmaya başlasam server down veya adsl down. Gene dün belki inanmayacaksınız ama DM keserken tam herşey hazır partiye başlayacağız karşıma şu çıkıyor "Dis. Server". Sonra 1 saat girmeye çalış. Bu arada ben kesmiyorum DM'i. Ben sadece heal veriyorum.. Diez düzelirse inşallah bu akşam bir lvl daha atlarım :)[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben valla 7.50 de anca uyandım çünkü gece uyuyamıodum hatta keyi düşünüodum hayaller kuruodum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 californiacation çalıo :D geldim geldim :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar