Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Arkadaşlar lütfen yardım edin ya oyuna başlayamadım everquest şimdi connect yapıyorum account'ımı bişey cıkıyo later dersen girmıo now dedim Napcamı bilmıom yardım edın lutfen es geçmeyin nolursunuz oynamak istiyorum...[hline]
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 register şeysidir o doldurcan onları işte[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ya yardım edin ya nolursunuz[hline]
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Adam yardım etmiş ya register işte orda gerekli bilgileri yaz (kredi kartı nosu varsa bilemem doldurmasan iyi olur) next next de sora dene (ama register later desende olması lazımdı)[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail|||
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 keşke başlığı içeriği belirten bişey koysaydın...[hline]Serve no one but Bane [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 17 July 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar