iamLight Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaşlar ben bıktım oyundan ve %90 ihtimalle bırakıyorum.Neyniş ke miş geliyom server shut down dc bug para silinmesi dupe ban bu ne ya hayatımda yok öyle sorun.Karnımın tokluğunu düşünmeden küpe almaya çalışıyorum gecem gündüzüm oldu ama yeter derslerimi engelledi sınıfımı zor geçtim . Bıktım herkesin havasından adamdan party istiyom n00b git lwl kas .Bu sonuçta bir oyun ama herkes hırs yapmış türk türkle kavga ediyo oyun=eğlence olmalı ama knight olmuş sorun...Neyse ben bu oyunun manyaklarından biriydim buda böyle bitecekmiş 30 gb gitti >< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim inn hostesteki 500k silinmiş :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez [Bu mesaj Diablo_Angel tarafından 07 Eylül 2005 08:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ehuehue çok büyük kayıp neyse bakacaz ke ye ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar