Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 neyse boşverin ben yuvarlanır yuvarlanır bulurum naapcağımı .... :D en sonunda yapamazsam yardımınızı esirgemezseniz sevinirim :)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :D ben yapmayı başarırsam sanada anlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :D:D:D:D:D[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Öff yaa ben sql i yükleyemedim bi hata veriyo yüklemedn önce bilgisayarı restartla diyo 10 kere restartladım hala aynı hatayı veriyo bununla ilgili topic açtım yazılım&donanım bölümüne ama kimse cvp vermiyo bu işten anlayan birisi bi baksın şu topice nolur.... İşte Bu Topic[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 COCUKLAR GECIN BU EZIK SERVER I BANA YAKINDA USKO KE YE GECINCE ESKI USKO NUN SERVER DOSYALRI GELECEK AMA SIZ 2 SELIK DOSYALARLA KASACAM DIYORSANIZ SIZ BILIRSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 boşverin bişi yazmıştım ama buldum nerden olacağını:D [Bu mesaj Padi tarafından 04 Eylül 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 patiko isterseniz benden gene gene yardım alabilirsiniz bende bu işi ticarete dökmek istedim ama bu knighonline ertık demode oldu bizim yeni oyunlarmız var isterseniz size onları satalim diye bir geridönüş aldim yani boşa kürek cekmek sevapdır .... :D knighonline grafik veya diyer olaylarinin cok daha azıtılmiş bir demosu var yakında bu patlayacak e-games ve mmprog netsoft alı 3 firma tarafından yapılanı ve gercekdende gırafıkler super farcry gibi tamamen göruntü ve harektler ben simdi onun pesine düştüm ve demo server larıda istedim ama henuz bug larını gideremediklerini ve önümüzdeki sene satışa sunulcagını yazdılar. az bekleyin de bu işi ticaret amaclı yapalım ben den sponsorluk ve diyer network destekleri hzırda var herşey mevcut sadece oyun ve patent ahkı haric ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben vazgeçtim bunu indirmekten ya onlinesi bile sıkıcı tek başıma oynasam kimbilir nekadar zevksiz bi oyun olur. ben tam gaz frozen throne ye devam :D ama 2 günümü alan bi uğraş olarak kurmaya çalışmak eğlenceliydi :)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Öff yaa ben sql i yükleyemedim bi hata veriyo yüklemedn önce bilgisayarı restartla diyo 10 kere restartladım hala aynı hatayı veriyo bununla ilgili topic açtım yazılım&donanım bölümüne ama kimse cvp vermiyo bu işten anlayan birisi bi baksın şu topice nolur.... Beyler bilen yokmu bu olayı :( ---> Tık :([signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. [Bu mesaj Cobra226 tarafından 04 Eylül 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 vallaha oraya kadar gelmeden bıraktım yüklemeyi vazgeçtim:D bilmiyorum neden[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hiç yuklemeyın ıgrenc skiller calısmıo :D + npc nasıl cıkar onu bıle cozemedım + maradon yok cz yok :P bosuna ugrasmayın guzel diil o kadar cok bug var zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agesixteen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadaşım biz herşei yapptık oyuna tam girioz şifreyide girioz ama serverler gözükmüyo yukarıda allah rızası için bi yardın edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sayın alan yetkilileri bence ya bu topici yada bu topictekileri sticky yapmanız herkesin yararına olucaktır. Teşekkürler...[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... fastreload, 05 Eylül 2005 04:26 tarihinde demiş ki: kağıt uçak en güzeli ekonomik hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Beyler herşeyi çom temiz anlattım . Anlattıklarımın hepsini yaptıysanız açılmaması MÜMKÜN DEĞİL.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Skiller neden calısmıo :D birde nasıl acıcaz skıllerı gozukmuo?[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phyton Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Çince yada Tayvanca problemini çözebilen varmı clientin ?[signature][hline]Server: Beramus Char Name: Phytonian Level : 46 - %86 Job: Rogue Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yav zaten şu a.k. mun sqli hep bana hata çıkartıyo :([signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... fastreload, 05 Eylül 2005 04:26 tarihinde demiş ki: kağıt uçak en güzeli ekonomik hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tumanserkan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 KONUR_ALP hakli :D bende uurasmistim uurasiom uurastirrtiolar :D ama sonuc 0 uurasmaya deemes...mysql bilginisin olmasi lasim c++ bilginisin olmasi lasim ayrica bosa harcicak bolca zmniniz :))) yok halaa uurascam dersenis buyrun kafayi yiin arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar