Junkie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Sphere, 02 Eylül 2005 13:36 tarihinde demiş ki: 4.DATABASE Neden zaten bu dosyada database var? Evet database var ama hiç ayar yok.Ragezone den Tuny kendı yaptıgı database ını lınk ini vermiş.Bende indirip baktım.Orc sehrinin npc lerini koymus.Human sehrinin koymus.Dısarıyada 30-40 yaratık koymus.Bugları duzeltmıs.Cunku npc koymak falan cok zor iş :D Onun icin indirin derim ben. Evet arkadaşlar bu islemleri sırası ile yapın. Koserver'i indirin D:Ko Server (Isteyenler başka yerede atabılır)Sonra Ko Sourceyi ustune yapıstırın.Ondan sonra pack6 yı ustunde yapıstırın.Pack 6 nın ıcınde DB diye klasor var.Sql de database secerken bu pack 6 dan cıkan dB klasorunun icindeki database yi seciceksiniz. Hangi Database i Kullanacaz hala cozemedım Pack 6 daki mi yoksa Tuny nin yaptıgınımı MYSQL da hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lol Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Şu SQL kaç mblık bi dosyaya ve bana direk download linkini verebılcek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Junkie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Skilleri neden kullanamıyoruz yada nasıl acıcaz :D Birde yaratık nasıl cıkarırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tumanserkan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yamalar icin buraya bakabilirsinis ftp://211.20.189.30/pub/knight/upgrade/ yaratik eklemek icin tuny1 in db sini kullaniosan K_NPCPOS ta RegTime editlersen yaratiklar gozukur (tuny1in dbsinde nerdeyse tum yaratiklar var sadece spawnlari dooru ayarlanmamis) skill olayina gelince hatami var yoksa oyunda actiramiomusun? [Bu mesaj tumanserkan tarafından 03 Eylül 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 kendi serverimi kurmak için ilk knight onlineyi yüklememmi lasım bilgisayara?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 işte en güzel soru :D:D:D la sen 3. sayfada spherenin dediklerini yap indirecein şeylerin hepsi yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 onların hepsini yapıcamda ben bilgisayardan knightı silmiştim yeniden yüklemem lasımmı?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yoğ la dier serverlarınkini yüklemene gerek yok sadece denilenleri yüklüyecewn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ok bab saol[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya birinci dosyayı indirdim açtım ama hata verdi iki tane[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya ben bu olayı anlayamadım biri bana açıp verse olmazmı yaw?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 birinci linktekini indirmeyi başardım fekat 2inci linkteki şeettiri 46 mb :([signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 padi hll rekor a imza attın 4 post üst üste yazdın :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadasım forum un eskı loglarında ben zaten baya bır kasmıstım boş burası o konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bende ingilizce olan versyonuda var ama gel geleım mlüm forum gayikleri herzaman havada kalır ve bönbön okurlar başlkada bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bizden cacık olmaz diyen forumculara birde şok darbe benden ahanda bu işleri yemiş içmiş forumların listesi http://www.mpcforum.com/ http://forum.ragezone.com/ http://www.micro-games.com.ar/ server mı adamlar zaten bizden caldılar bu oyunlaı diyor okuyun da bu işler nasıl olurmus bönbön bakalım hee bu arada tarihlerinede bakın bi zahmet bir cogumuz daha dogmamaiştık belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben şimdi bu indirdiğim rar dosyalarını c de program files'amı açcam? ya fazla anlamıyom yardım edin ya :)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bu pack 6yı nası indiriyoz yaw bi siteye girdi ben download dedim o upload sayfası açtı nerden indircez?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 burda premium falan diyo paralımı bu pack 6?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 oh be buldum sonunda :D eeeee boşa dememişler azimle sıçan taşı delermiş diye :)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 herşey bi yana bu rar dosyalarını c de program filesemi açcam yaw bi yardım ediiiiin[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… agesixteen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: findor, 03 Eylül 2005 01:01 tarihinde demiş ki: şehir neresi ? bursada olan hrkese her türlü teknik program desteği verilir. Senin Adın Ne Usta? Bi Problem Yoksa Söyleyebilirmisin! H a Bu Arada Benim Ki Nuri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… agesixteen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o fark etmi istediğin yere aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Padi biraz dikkat et pls çünkü hep ard ard a post atıyorsun ilk önce ard arda 4 post atmışın başkası post atmış sonra 5 tane post daha :D maşşalah rekor kırdın Lütfen Dikkat Et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ok özür dilerim bidaha ardarda mesaj atmam bu arada adım doğa nereye kaydedersem ediyim çalışırmı? vede birinci dosyayı program filese kaydettim ikinciyi birincinin içinemi kaydetcem????[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 5.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
lol Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Şu SQL kaç mblık bi dosyaya ve bana direk download linkini verebılcek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Skilleri neden kullanamıyoruz yada nasıl acıcaz :D Birde yaratık nasıl cıkarırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tumanserkan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yamalar icin buraya bakabilirsinis ftp://211.20.189.30/pub/knight/upgrade/ yaratik eklemek icin tuny1 in db sini kullaniosan K_NPCPOS ta RegTime editlersen yaratiklar gozukur (tuny1in dbsinde nerdeyse tum yaratiklar var sadece spawnlari dooru ayarlanmamis) skill olayina gelince hatami var yoksa oyunda actiramiomusun? [Bu mesaj tumanserkan tarafından 03 Eylül 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 kendi serverimi kurmak için ilk knight onlineyi yüklememmi lasım bilgisayara?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 işte en güzel soru :D:D:D la sen 3. sayfada spherenin dediklerini yap indirecein şeylerin hepsi yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 onların hepsini yapıcamda ben bilgisayardan knightı silmiştim yeniden yüklemem lasımmı?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yoğ la dier serverlarınkini yüklemene gerek yok sadece denilenleri yüklüyecewn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ok bab saol[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya birinci dosyayı indirdim açtım ama hata verdi iki tane[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya ben bu olayı anlayamadım biri bana açıp verse olmazmı yaw?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 birinci linktekini indirmeyi başardım fekat 2inci linkteki şeettiri 46 mb :([signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 padi hll rekor a imza attın 4 post üst üste yazdın :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadasım forum un eskı loglarında ben zaten baya bır kasmıstım boş burası o konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bende ingilizce olan versyonuda var ama gel geleım mlüm forum gayikleri herzaman havada kalır ve bönbön okurlar başlkada bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bizden cacık olmaz diyen forumculara birde şok darbe benden ahanda bu işleri yemiş içmiş forumların listesi http://www.mpcforum.com/ http://forum.ragezone.com/ http://www.micro-games.com.ar/ server mı adamlar zaten bizden caldılar bu oyunlaı diyor okuyun da bu işler nasıl olurmus bönbön bakalım hee bu arada tarihlerinede bakın bi zahmet bir cogumuz daha dogmamaiştık belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben şimdi bu indirdiğim rar dosyalarını c de program files'amı açcam? ya fazla anlamıyom yardım edin ya :)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bu pack 6yı nası indiriyoz yaw bi siteye girdi ben download dedim o upload sayfası açtı nerden indircez?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 burda premium falan diyo paralımı bu pack 6?[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 oh be buldum sonunda :D eeeee boşa dememişler azimle sıçan taşı delermiş diye :)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 herşey bi yana bu rar dosyalarını c de program filesemi açcam yaw bi yardım ediiiiin[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agesixteen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: findor, 03 Eylül 2005 01:01 tarihinde demiş ki: şehir neresi ? bursada olan hrkese her türlü teknik program desteği verilir. Senin Adın Ne Usta? Bi Problem Yoksa Söyleyebilirmisin! H a Bu Arada Benim Ki Nuri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agesixteen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o fark etmi istediğin yere aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Padi biraz dikkat et pls çünkü hep ard ard a post atıyorsun ilk önce ard arda 4 post atmışın başkası post atmış sonra 5 tane post daha :D maşşalah rekor kırdın Lütfen Dikkat Et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ok özür dilerim bidaha ardarda mesaj atmam bu arada adım doğa nereye kaydedersem ediyim çalışırmı? vede birinci dosyayı program filese kaydettim ikinciyi birincinin içinemi kaydetcem????[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar