Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Evet beyler kotu haberi açıklıyorum :( harpy dark mare chitin shell yokmuş onlar ileriki patchlerde çıkıyormuş sphere de ileriki patchleri arıyormuş zaten bulursa haber verecek sizde arayın bulursanız haber verin şimdiden teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 varsın olmasın kendi paticik serverımız olsunda:D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 la bu kurduumuz servera sadece bis girebiliyorus :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 biliyorum 2 grubA ayrılcaz orc and human die :D kascaz kascaz:D cz de sevişcez sora :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hakkatten hane patiKO açacaktıydınıs ? ne oldu o iş açın çabuk hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Restore database de Sagla tıkla edit ...... diyo.Sonra oraya USe sql server aunc.... seciceksiniz .Kullanıcı adına sa yazıyosunuz şifre bos kalacak.Altta Always prompt for login .... işaretleyip tamam diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Database yi yarattıktan sonra yapmanız gereken şeyleri ben arkadaşa msn den anlattım güzelce.İsterseniz msn konusmamıza bakabılırsınız. rapidshare ye wordpad halinde upload ettim.İsteyenler bakabılır.Sırasıyla anlattım arkadaşa. http://rapidshare.de/files/4647234/Msn_Konusma.doc.html Ilerde işim olmazsa sırasıyla tek tek yazıcagım .Server kurmadan account acmaya kadar.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yazıyıda okudum herşeyi indirdim extract ettim böylemiydi işte onu ypatım bişi anlamadım banada msn den yardım edebilirmisin :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 siz bunu kurun ben bu oyunu oynamıyacam yaw [ [Bu mesaj oytun tarafından 02 Eylül 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 1 . database serveri kur 2. next 3. local computeri sec ve next 4.Create a new instance of SQL Server,or install Client Tools tıkla ve next ADINı ve kampanya adını yaz next 6.yes de next 7.Server and Client Tools seç ve next 8.next 9.Typical seç ve next 10.Use the same account for each service.Auto start SQL Server Service seç 11.Mixed Mode yi seç ve şifreyi gir 12.NEXT VE KUR[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Sphere, 02 Eylül 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Restore database de Sagla tıkla edit ...... diyo.Sonra oraya USe sql server aunc.... seciceksiniz .Kullanıcı adına sa yazıyosunuz şifre bos kalacak.Altta Always prompt for login .... işaretleyip tamam diyorsunuz. ehuehueh kulalnıcı ad sa şifre boşluk:) neyse ben dağıtmeyem siz kurun kardeşim sphere yardım etsin herkese bir server kampanyası başlattık...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu serverı kurunca bizde aynı şeyleri yapcaz mı aceb[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kimse kuramadı galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yav beyler birisi şu knight online.rar ı bi uploadlasın nolur çalışmıyo rapid shareden indirdiğim bi o eksik kaldı bütün dosyalar tmm nolur biriniz uploadlayın şunu[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Herseyi yaptım en sonunda veren hatalar sunlar arkadaslar. itemtable empty!!! load itemtable fail!! gibi hatalar veriyor calıstırırken calısmadı kısaca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 junkie ya sql de yanlışlık yaptın.Tada ODBC de. Odbc de SYSTEM Dsn e KN_Online adında acacaksın.Unutma.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 knight Online.rar i indiremeyenler icin http://rapidshare.de/files/4655731/KnightOnline.zip.html upload ettim. [Bu mesaj Sphere tarafından 03 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 son durum nedir rapor verin lütfen ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben sql olmadığı için bütün dosyaları indirdim sap gibi bekliyorum :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şehir neresi ? bursada olan hrkese her türlü teknik program desteği verilir.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sphere artık bugün insallah ogleden sonra 0'dan anlatacak account acmayı 0 dan nasıl kuruldugunu nasıl calıstıgını bizde ogrenmıs olacagız.Bu sözünü unutmazsa yada bugunku gibi fazla işi cıkmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu arada hangi karakteri seçeceksiniz ? warior mu ? assain mi ? mage mi ? buffer mı ? bence en iyisi bossları tek başına kesmek için buffer çünkü hem buff verirsin hemde bp gibi baya bi damage vurursun hemde healin azalınca heallersin :D siz hangisi olacaksınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 up [Bu mesaj Aware3 tarafından 03 Eylül 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Priest or Warrior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 haa bu arada bu eski patch ya içinde lupus lobo lycaon filan var demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar