Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Biraz önce yaklasik 3 dak. önce Diez 1 de oynarken "Server down" KE. gibi ve tam olarak okuyamadigim bir yazi geldi ve koptum. Simdi diez kapali ancak dier serverlar acik server server yükleyecekler anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben bu konuyu 10 dk önce açtım zaten :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaw ilk defa bu konular içinden birine msj atma isteinde bulundum ve nedeni konuyla ilgisiz. lütfen kardeşim konuyla ilgili bin tane msj var onların içine at da boşu boşuna kirlenmesin sayfalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kusura bakmay1n hakl1s1n1z özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluemint Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 + Katılıyorum ![signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aslında dıger konular sonradan sapıttıgı ıcın okumuyorum boyle açılınca anca haberım oldu bak teşekkur ederim bilgi için :P[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar