_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 B.köy ve çevresindeki arkadaşlar toplanalım ve bi oyun çevirelim (isteyen varsa karşıdan gelsin tabii :)). Yanlız B.köyde oturup oynanacak yer olmadığından Ataköy Kavaklı Park (caminin yanındaki) oynarsak iyi olur.Orda illa çay bahçesinde oturmayıp oradaki taştan banklar da otura biliriz tam frpliktir. Dm benim konu hazır.Tek istediğim herkesin oynatacağı karaktere hakim olması.Her türlü yardımı yaparım ama bi yerden sonra bune şune gibi ahiret soruları insanı dellendiriyo... D&D oyniicaz.Dünyada birçok fantazi bilimkurgudan hatırlanabilecek parçalar var.(oyunda isimler değişik tabii sadece esinlenilecek) Paladin olmayı düşünen varsa-Parkas Şövalyesi Ruhbanlar için-Parkas Şifacıları Direk kas yığını savaşçılar için -Genidar Savaşçıları Büyücüler için(renkli cübbe tabii kırmızı,siyah,beyaz)-Marder Büyücülük Kulesine bağlı büyü okulları Cüceler için-Kherdar Lejyonları falan filan gibi birlik ve eğitim kurumları var. oynamak isteyen sadece ne olacağını ve istiyosa özgeçmiş yazsın bende onun classına uygun bir okul ya da eğitim alanı ya da oyuna başlıyacağı güzel bi yer seçeyim. Oyuna katılmak isteyenler 16 Temmuz 2003 günü saat 12:00-13:00 arası çay bahçesinin önünde olsun. yolu bulamam kaybolurum diyenler özel mesajdan bana ulaşabilir :)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ben gelecem de lvl 1 başlayalım :) ha tabi ki tank olucam. (16)[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [Bu mesaj Eraq tarafından 14 July 2003 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eraq tarafından 14 July 2003 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ben bahçelievlerde oturuyom ,gelirim ama işte bundan önce hiç oynamadım. Ahiret soruları sorarım büyük ihtimal. Gelsem olmaz , gelmesem de olmaz..[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 aha ben de bahçelievlerde oturuyom. Lakin nası bi oyun olcak ki bu. Biraz detay verebilirsen ii olur. Nası bi DM olduunu da bilmiyom bi de. Kaç saat olcak. Devam edilecek mi bilahare? Vs vs.. Son dakikalarda katılmak benim için daha iyi olur. Oyuncuların yaş ortalaması ortaya çıktıktan sonra yani. Bu arada hayır kendimi fasulye gibi nimetten saydıımdan diil. Sıkılırsam sizi de sıkarım die.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Tamam arkadaşlar yardımcı olucam gelin gelin... Yaş ortalaması 17 civarı...yani ben 17 yasındayım benim ark 18 yasında(mad_can) Karakteristik olarak Rp en önemli şeydir benim için. Kıralım dökelim xp kazanalım mantığıyla oyniicaksanız gelmeyin.Mesela Bir kavgaya girmeden önce grubun en kariz ma elemanı(sorcerer,paladin,bard veya her kimse) gidip anlaşmayı deneyebilecek.Yani oyundaki tüm statler işe yarayacak. Nasıl anlaşacak derseniz diplomacy check atılacak gelen zar+diplomacy skill puanı Difficult class'ı belirleyecek verdiğiniz emirin eğer karşınızdaki başarılı bir will save atabilirse (o anki morali sizin üstünüzdeki parlak zırhlar veya elinizdeki kanlı bir balta hiç olmadı üstünüzdeki tam takım teçhizat hep DC yi etkileyecek) sizi pek takmayacak ya da direk dediğinizi yapacak. Bir adamı karanlıkta arkadan saldırıp bayıltmak gerektiğinde elinizdeki sert cisimle adamın kafasına hamle yapabilmeli (adamın helmeti olmamalı) başarılı bir şekilde hit ettikten sonra [d20+base attack bonus+strength bonus+surprise attack bonus+=10+AC Bonus(dex modifier yok tabii adamın sizden haberi olmassa saldırırden)+15(yani adamın kafasına saldırıyosunuz olsun bi zorluğu) olmak zorunda] sizin toplamınız yine bir DC olacak ve eğer karşı taraf başarısız olursa fort. save atınca hemen bayılacak. Xp bakımından derdiniz olmasın her bu şekil hareket yaptıgınızda xp kazanılacak belli bir miktar. İlla ki 1 leveli geçmek için bissürrü goblin kesmektense daha güzel yöntemler uygulanacak... Statler ise hepiniz yetenkli gençler olacağınızdan 2 yolla belirlenecek 1. Bir adet 16 ve birde 14'ünüz olacak oyunun basında geri kalanları klasik 4d6 yoluyla atacaksınız (olağan üstü durumlar haricinde (çok fazla penaltı alınması gibi)toplam 2 kez baştan atabilirsiniz) 2.5d6 atarsınız(yine maksimum iki kere) ve iki yolda da ben de biraz yardımcı olurum(çok değil ama:)) dünyanın durumunu birazdan yazıcam...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Abi tek kelime anlamadım dediklerinden. Ama hala gel die ısrar ediyo musun? Bu arada yaş 15...[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bizim başlayacağımız yer Düdderra Krallığı. Kral IV.Kondel 6 ay önce ölmüştür ve oğlu Prens Dershrah tahta geçmiştir.Genç kral çevre krallıkların düşmanca tavırları üzerine ülkedeki tüm gençlerin silah eğitimi almasını uygun bulmuş ama çevre krallıkların bu genç kralın gücünün farkına varması üzerine uzunca sürecek bir barış antlaşması imzalayarak hiç kan dökmeden gerginlik yatıştırılmış ülke çapındaki seferberlik kaldırılmıştır. Siz ise bir kere savaşın verdiği heyecanı ve gerginliği hisseden ve yeteneklerinize güvendiğinizden orduya girebilmek için kendinizi kanıtlamak isteyen bir grup gençsiniz. Biribirinizi tanımıyorsunuz ama tanısacaksınız hiç merak etmeyin. ordunun sadece yeni alınan eli silah tutan herkeste oluşan kısmı dağıldı diğer seçilmiş birimler hala duruyor ve sizde bunlara katılmak istiyorsunuz. Başkent Parkas ve Parkas Şövalyeleri (paladin ağırlıklı warrior klasları) ve Parkas Şifacılarının merkezi. Parkas Şövalyelerine bağlı Ordunun asıl savaşçı gücü Genidar Savaşçıları (ki bunlar ülkenin her yerinde bir kaleye sahipler) ülkenin dogusundaki Kherdar Dağında yaşayan Cücelerin Krallıkla uzun yıllar öncesi dayanan bir dostluğundaki Kherdar cüce lejyonu Ülkenin Büyü merkezi Marder Ormanı içindeki yine aynı isimli Marder Şehrindeki büyü okulları (ki bu okul elfler tarafından korunan bir ormanla çevrili) Ve marderdeki Krala çok bağlı olmadan yaşayan Marder orman elfleri. Bu tip mütefikleri olduğundan Düderra Bölgenin en güçlü krallıklarından Tahttaki değişiklik gücünü azaltır gibi oldu ama yeni kral çok güçlü ama eski krala göre daha acımasız hem kendi vatandaşlarına hem diğer krallıklara göre. Dünya böyle konu ise oldukça güzel kesinlikle güzel bak walla diyorum yeminle çok güzel:)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Gel gel ne olursan ol yine gel Ben Rp için doğdum diyen herkes gelsin savaşlarda veya böyle aksiyonlarda ben bizzat yardımcı olucam.Yanlız sonra oyuna devam edebilirsek gzüel olur gayet uzun ve güzel çünkü konu Karakter şiitler benden zarlar benden kalemler benden siz sadecegelin yani[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 isterseniz bende geliyim, bir de oyunculuğumu görmüş olursunuz. ancak bana o dediğiniz yere nasıl geleceğimi tarif etmelisiniz. Karakter olarak da paladin e talibim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Gel abi Şimdi biniyosun deniz otobüsüne b.köyde iniyosun sonra biraz devam edince orda bi üst geçit var ordan geçiosun karşıya hemen dibinden taksiye biniyosun (yanlız mutlaka karsıya geç) 2.ksım kavaklıpark diyosun direk geliyosun (2.5 milyon tutar max. Raistlin arkadasımızı da çaar oda gelsin mage oynatırsa gelsin ama. Büyülere hakim oyuncu lazım... [hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? [Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 14 July 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yalvarırsanız gelirim :D[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 la nerrde bu kızılcık yahu????[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: _UndyinG_, 14 July 2003 14:38 tarihinde demiş ki: Raistlin arkadasımızı da çaar oda gelsin mage oynatırsa gelsin ama. Büyülere hakim oyuncu lazım... [hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Çağırıyım da gelemez... Onun bu aralar biraz işleri var. Kusura bakmayın. Ama ben keyifle gelirim. Deniz Otobüsü kaç para yahu??[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Nebilem 3.5 kaat galiba. Ben direk katakulliye getirip hepsini Mad_Can a ödetiitğimden pek haberim yok öle şeylerden[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Abi taam ben geliyom , ama bak baştan söliim ben sadece Arcanum oynamış adamım. FRP bilgim yok denecek kadar az ama geliyom. Bu arada ben B.evlerden geliyom ya , şimdi ben şirinevlere gidip ordan yürüyerek gelecem , dielim Atriyumun önündeyim , ordan nası gelcem? Bi annatırsan hoş olur biliyn mu! :)[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Abi bu arada duyduklarıma göre sen de bizim okuldansın: IEL Kral olur hee öle olursa , neyse de abi sen şu yeri hala sölemedin , anlatmadın bana.[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Evet İEl denim bende.Hatta Mad_Can Da İEL den. şimdi atrium'un önünden hiç ataköyü bilmiyorsan gelmek çok zor çünkü en az bi 30 dakkalık yürüme mesafesi var.BU sebeple bineceğin taksiye 2.kısım Kavaklı park dersen maksimum 2.5 milyona parkın önünde olursun sonra biz seni bırakırız tekrar atrium'un önüne. Ama ben yürürüm farketmez dersen saat 11:30 gibi atrium'un önünden yola çık.Karşında bir cami olucak onun solundaki yoldan devam et.Sağ tarafta basket ve tenis sahaları olan yoldan.4yol ağzına gelince düz karsıya geç ve doğrultunu hiç bozmadan dümdüz yürü.Ewlerin arasından (ataköy 7.8.kısım) düz devam et o site bitene kadar.Sonra bi yola çıkacaksın onu da düz geç karşındaki sarı-bordo apartman benim apartmanım. [hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? [Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 15 July 2003 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ben=>DM Mad_Can =>Monk Eraq=>Fighter (hangi ırk olucan?) Halbadar=>??? Selamon=>Paladin Daha gelin arkadaşlar çok kaliteli bir oyun olucağını ben size garanti ediyorum.[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Human olucam ben yakama kırmızı karanfil mi takiim? :P[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 gelirdim ben de ama uzak ya..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Undying im ii demişsin güzel demişsinde daha emrelerde gelecekler canım onlarla hiç konuşmadık ne olursunuz ne oynatırsınız die bari bugün konuşalım da onlarda söylesinler ne olacaklarını bizlere ayriyetten karakter kağıtları sende yeteri kadar yoksa gidip fotokopi de çektirelim onları zaten zar var kitapları inşallah kutulara kaldırmamışsındır ben başka bişey istemiyorum çünkü[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ayrıca Undying oyunu daha devam ettirecek miyiz benm merak ettiğim o hadi devam ettirdik arada bi süre mola olacak gibi gibi?[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Arkadaşlar UndyinG adlı arkadaşımızın dedesi vefat etmiştir burdan kendisine baş sağlığı diliyoruz arkadaşımız cenaze işleri üzerine yarın eskişehirde olacak bu akşam yola çıkıyor yarın ki oyun bir süreliğine ertelenmiştir haberiniz olsun...[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Undying başın saolsun..[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 oldukça iyi bi oyuncuyum ama 1 hafta sonra pazar günü dönüyorum istanbula o zaman bi oyun oynayabiliriz. Bide Burda bir çok FRP cinin bahçelievlerde oturdugunu okudum bende bahçelievlerdenim, eger adreslerinizi yazarsaniz benim her hafta yada 2-3 haftada bir düzenledigim oyunlara gelebilirsiniz.. Yada bi yerlere giderken oyun için, beraber gideriz falan filan yani.. mesajlarinizi atin bekliom.... ben 19 yasinda olmakla beraber bahçelievler/istanbulevleri özyurt apartmaninda oturuyorum, bahçelievler.anadolu lisesinin yanindaki dev kule amaaan bina yani hehehe....[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Nebilem 3.5 kaat galiba. Ben direk katakulliye getirip hepsini Mad_Can a ödetiitğimden pek haberim yok öle şeylerden[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Abi taam ben geliyom , ama bak baştan söliim ben sadece Arcanum oynamış adamım. FRP bilgim yok denecek kadar az ama geliyom. Bu arada ben B.evlerden geliyom ya , şimdi ben şirinevlere gidip ordan yürüyerek gelecem , dielim Atriyumun önündeyim , ordan nası gelcem? Bi annatırsan hoş olur biliyn mu! :)[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Abi bu arada duyduklarıma göre sen de bizim okuldansın: IEL Kral olur hee öle olursa , neyse de abi sen şu yeri hala sölemedin , anlatmadın bana.[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Evet İEl denim bende.Hatta Mad_Can Da İEL den. şimdi atrium'un önünden hiç ataköyü bilmiyorsan gelmek çok zor çünkü en az bi 30 dakkalık yürüme mesafesi var.BU sebeple bineceğin taksiye 2.kısım Kavaklı park dersen maksimum 2.5 milyona parkın önünde olursun sonra biz seni bırakırız tekrar atrium'un önüne. Ama ben yürürüm farketmez dersen saat 11:30 gibi atrium'un önünden yola çık.Karşında bir cami olucak onun solundaki yoldan devam et.Sağ tarafta basket ve tenis sahaları olan yoldan.4yol ağzına gelince düz karsıya geç ve doğrultunu hiç bozmadan dümdüz yürü.Ewlerin arasından (ataköy 7.8.kısım) düz devam et o site bitene kadar.Sonra bi yola çıkacaksın onu da düz geç karşındaki sarı-bordo apartman benim apartmanım. [hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? [Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 15 July 2003 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ben=>DM Mad_Can =>Monk Eraq=>Fighter (hangi ırk olucan?) Halbadar=>??? Selamon=>Paladin Daha gelin arkadaşlar çok kaliteli bir oyun olucağını ben size garanti ediyorum.[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Human olucam ben yakama kırmızı karanfil mi takiim? :P[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 gelirdim ben de ama uzak ya..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Undying im ii demişsin güzel demişsinde daha emrelerde gelecekler canım onlarla hiç konuşmadık ne olursunuz ne oynatırsınız die bari bugün konuşalım da onlarda söylesinler ne olacaklarını bizlere ayriyetten karakter kağıtları sende yeteri kadar yoksa gidip fotokopi de çektirelim onları zaten zar var kitapları inşallah kutulara kaldırmamışsındır ben başka bişey istemiyorum çünkü[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ayrıca Undying oyunu daha devam ettirecek miyiz benm merak ettiğim o hadi devam ettirdik arada bi süre mola olacak gibi gibi?[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Arkadaşlar UndyinG adlı arkadaşımızın dedesi vefat etmiştir burdan kendisine baş sağlığı diliyoruz arkadaşımız cenaze işleri üzerine yarın eskişehirde olacak bu akşam yola çıkıyor yarın ki oyun bir süreliğine ertelenmiştir haberiniz olsun...[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Undying başın saolsun..[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 oldukça iyi bi oyuncuyum ama 1 hafta sonra pazar günü dönüyorum istanbula o zaman bi oyun oynayabiliriz. Bide Burda bir çok FRP cinin bahçelievlerde oturdugunu okudum bende bahçelievlerdenim, eger adreslerinizi yazarsaniz benim her hafta yada 2-3 haftada bir düzenledigim oyunlara gelebilirsiniz.. Yada bi yerlere giderken oyun için, beraber gideriz falan filan yani.. mesajlarinizi atin bekliom.... ben 19 yasinda olmakla beraber bahçelievler/istanbulevleri özyurt apartmaninda oturuyorum, bahçelievler.anadolu lisesinin yanindaki dev kule amaaan bina yani hehehe....[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar