Aresrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Merhaba arkadaslar battlefield 2 kurdum makınama configrasyonum AMD Sempron 2500 Ati Radeon 9250 512 DDR ram 80Gb HDD sorun nedir oyunun demosu gayet guzel baslıyor ama sonra donuyor windows hata ayıkladı yeniden baslatın diyip atıyor lutfen yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Benim bildiğim bu oyun Nvidia marka ekran kartlarında çalışıyor...[signature][hline]Give me the drink of the fluid That disintegrates And lend me the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe Oh, lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yok daha neler oyunlarlarda markacımı oldu :D ben demosunu oynadım orjinalini kurmadım bendede ati9800 var sen driverının sürümünü güncellemeye çalış bence sorunun ordadır (yalnızca bir tahmin çok daha farklı birşey olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 oyun en az ati 9550 yi desteklio.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar