DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 chok saçma o zmn yaw[signature][hline]D j W a r t h o G Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 allah aşkına saçpa sapan konuşmayın. bugün 50 DM,30 obo,1 obl,1 samma,1 bishop,1 duke,1 shaula 1 lesath,1 atilla,2 dt çıkan droplar: DM= 1 shard,2 cleaver,2 priest shell pauldron,1 deep scar obo=1 mirage,1 complete helmet obl=baş samma=baş bishop=baş duke=baş shaula=baş lesath=kuyruk atilla=baş DT=ıron bow ben bu kadar kesiyorum daha bu kadar ıtem düşüyor.. üstümü dizemiyorum,, bu adamların bunları yapması normalmi sizce ??[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben "bu adamların yaptıkları orijinal +9 dur" demiyorum. içlerinde mutlaka bilek gücüyle yapmış olan 1 yada 2 kişi vardır diyorum. ayrıca IDR ile +9/+10 itemlerin bağlantısı ne çözemedim? upgrade success olayından bahsediyoruz. item drop rate'den değilki...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bunu yapabilmeleri için en az 50 tane raptor lazımm.. serverda gez şuanda +1 raptorlar 400m felan bu adamlar 50 tane raptoru nerden buldu ve benim gösterdiğim bu sadece bir tanesi server +9 raptor kaynıyor... pazarda gördüm ss aldım..[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 "49 tane raptoru basacaksın patlayacak, 50. raptorun +9 olacak" diye bi kuralmı var?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 illa raptormu patlatması gerek buda bir cinslik degilmidir???[signature][hline]*!D j W a r t h o G* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Lonely, 06 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki: "49 tane raptoru basacaksın patlayacak, 50. raptorun +9 olacak" diye bi kuralmı var? denemeden kimse bilemez dimi.... hadi 50 tane raptor alıp deniyelim.... :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi dellendin iyice sen hee 50 raptor yok daha neler dupe yapmak lazım o kdr raptoru almak veya olması için dimi...[signature][hline]*!D j W a r t h o G* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hade binde bir şans tuttu,+8 oldu lafım yok benimde yapmışlığın var.. ama +9 ve diyorum bir tane yok.. bugün renunion diye bir clan bütün wariorlarına +8 raptor dağıtmış... ayrıca daha +9 raptor 4_5 kişide var... hepsimi allahın mucizesi.. ??[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Lonely, 06 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki: "49 tane raptoru basacaksın patlayacak, 50. raptorun +9 olacak" diye bi kuralmı var? sözün gelişi die bi olay var [Bu mesaj Aware3 tarafından 06 Eylül 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 afedersin ama renunion clanı o kdr raptoru neresinden çıkardı???ayırca söz öyle gelmez[signature][hline]*!D j W a r t h o G* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do [Bu mesaj DjHellioN tarafından 06 Eylül 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu adamın +9 raptoru çıkardıı yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Aware3, 06 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu adamın +9 raptoru çıkardıı yerden aslında hepimiz o yeri merak etmiyor muyuz.... :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 adam almam için yalwarıyor... 750 satıyordu.. 400 indi şimdi 200m de biraz daha aşşağıya indirem alıcam..[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 he burada +9 raptor maliyeti 200m olmas herhalde.. çünkü 400m satıyorlar... anlayana[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben illaki raptordan bahsetmiyorum shard olur, stiletto olur, elixir olur, wood staff olur yada fabric giysi olur. genel olarak konuşuyorum "madem +9 kullananı banlıcaksın, o zaman anvilde +9/+10 item yapmayı iptal et" diyorum..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: ReTro, 06 Eylül 2005 02:39 tarihinde demiş ki: adam almam için yalwarıyor... 750 satıyordu.. 400 indi şimdi 200m de biraz daha aşşağıya indirem alıcam.. nee.... ciddi olmadığını sanıyorum... yani en azından dupeler silindiğinde bi surat ifadeni düşünmeni istiyorum....[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya retro bırak allahını seviyosan get eşine abi adam 700m den 200m e filan ne diye insin dupe filan degilmidir vs..??[signature][hline]*!D j W a r t h o G* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim için 200m önemli değil ben çıkartırım onu.. server girdiğim günden beri çok nadiren oboları benden alırlar.. dakikası ve saniyesine kadar ne zaman çıkacağını bilirim.. he arada orclar gelir o ayrı dikkatli baktıysan bugün 30 tane obo kestim..bu kadar oboyu kolay kolay kimse kesemez.[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 retro abi senin uyku saatin geçmiş sen bizim yazdıklarımızı anlamıyosun heralde seni allaha ve catastrope'a havale ediyorum[signature][hline]*!D j W a r t h o G* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 daha uyku saatim geçmedi 20 dk sonra oboya gidecem sabaha 6 da atilla var warior pendanta ihtiyacım var. :D[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben gerekeni yaptım... GM mesaj attım onlar gerekeni yapıcaz dediler ama pek inandırıcı gelmiyor... ben oboya gidiyorum arkadaşlar herkese ii geceler :D[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sexy_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sabah akşam boss kesiosun demekki upg etmeyi bilmiosun ne diyim sana...o kadar itemi gidip +1 olarak satmayı deneme..hiç biyere varamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bende istiyooruumm :)[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Oha diyorum sadece,+9 lara normal diyenlere "oha" Ya hayatınızda hiç insan gibi upgrade yapmadınız paso satın aldınız yada paso dupe yaptınız. Hiç normal değil, Normal diyenler korating den mykodaki aşmış serverlardaki aşmış lvl 70lerin itemlerine bir baksın kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar