Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Kadro: CEDAY (3 kişi) arcane coaxem karpuz Prawler Loras Denth Sanerixx Berem 11 oldu galiba 1 kişi daha lazım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Dent'in hsi yok. Birde sanerik kesin gelmeyebilir. Onu saymıyalım önce bir sormak lazım, pingiyle sorunlar yaşıyorda. [hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies [Bu mesaj Loras tarafından 06 July 2003 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 denth değil dent olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ben gelirim kesin de controllerde sorun yasıom bugun bi ton kere denedim olmuo klavyedeki defaultta olan tuslar bile calısmıo?![hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 saat 22:00 de cs1.sylveria.org de[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ben varim zaten.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben gelicem dememiştim ki ? hatta haberim de yoktu ama şimdi diyim bari haberim oldu: Gelicem :) kendisi ile daha konuşmadım da Silthanas (Eshreff) te gelir büyük ihtimalle[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben katılabilirim gelmeyenlerin yerine[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 aa bende burdayim[hline]laylaylom [Bu mesaj prodigy tarafından 07 July 2003 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 EUehu BOs yer kalirsa benide alin =)[hline]You Are all Ggoing to DİE down here... www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben de fps ile ilgili sorun yasıom.. serverdan servera aldıgım fps deişiyo :) LAN dakinin yarısını anca alıom nette, ne işse anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 praw oyuncu limiti yüksek olsun şifre yaz buraya sadece paticik girsin o saatte[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Selamlar; O sıralarda ben Bilgi İşlem Merkezi - Enformatik maçında , bilgi işlem takımında oynuyor olacağım. :P Silicon Hills[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 pinglere nooldu ya sylveria , maniacs hepsi en azından 250 ping verio herkese ne iş ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bu arada bizim 2 kişi kesin de 3.kişi belli deil. Akşam 8.30 gibi kesinleşir ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bizden de Sanerixx gelemiyor.[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 taam saat 22:00 de serverda olun şifre patates olacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 biz 2 kişi olcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ceday abi icqunu versene[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 adam eksik olursa 1 ki$i getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 53023000 ama kapalı olur icq oyuna gircem birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 nerdesin praw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ya abi deli olcam cs 1.5 e girince klavye kitlenio !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 kimse yok hala praw yaparsa böyle olur diyesi gelio insanın serverda 2 malak var /fo/ klanından ana avrat küfür ediolar biran önce ip ban yemeleri dileğiyle[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ip ban atcan abi öle tiplere.. baktım kimse yok, bi de o mallar var cıktım bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar