Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Şimdi burda VB.NET ten adam gibi çakan, ve web application creation olayından anlayan, ve bana yardımcı olabilecek bi Allah'ın kulu yok değil mi?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yok :D[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 e yazıklar olsun o zaman koskoca communtiy ye[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Eh be prawler'im sende özel oalcam die böyle bir dile girişmesedin =) [Bu mesaj Bloodless tarafından 05 Eylül 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 özel olmakla ne alakası var?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Herkesin genellikle kullandığı bir dille bu web programlama girsedin ne bileyim vb.net kullanan kullanıcı sayısı patide gerçekten az tek tük. normaldede böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 e abi c # mı kullanıyor herkes ya?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 walla bilmiyomda sen yandın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aslinda zopik bilior ama oyun oynuyor şuan ben bi söyliyim sanayardımcı olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya bi el atsa yardım etse, kaldım bööle...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 adam onlineda değil. mesaj attım cevapta vermedi. Gelince söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 peki bana ö.m atarsın[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu tur bi bakis acisina sahip oldugun icin ben ve benden daha fazla/az bilen cogu kisi yardim etmeyecektir elbette. bilgiyi nerede arayacagini ogren lutfen.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bilgiler paylaştıkça büyür. Aramış bulamamış. Buradan yardım istiyor ki burasıda fikirlerin bilgilerin paylaşıldığı forum. Ben onun yerinde olsam şimdi senden gel yardım edeyim desende yardım almasdım! yaptığın çok ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Buraya ve buraya Baktığında belki anlarsın... Buraya 10 topic daha açsam bile sallayan olmuyor. Belki dikkatinizi çeker diye bu şekilde yardım istedim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Leath, 05 Eylül 2005 16:00 tarihinde demiş ki: bu tur bi bakis acisina sahip oldugun icin ben ve benden daha fazla/az bilen cogu kisi yardim etmeyecektir elbette. bilgiyi nerede arayacagini ogren lutfen. illa böyle birileri çıkacak değilmi.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 neyse c # a atladım ben, 1 2 günüme malolacak syntaxlar logic aynı ama en azından yardım edebilecek insanlar var ordan.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 çok spesifik durumlar dışında gerçekten googledan başka bir kaynağa ihtiyacın yok. önce hatanın nerede olduğunu bulmalısın; bunun için de (tabi hata kodlarından analayamıyorsan) hata olduğunu düşündüğün yerleri commentle vs vs. yani kodun hangi kısmında hata olduğunu bul. onun üzerinde googlede arama yap.. bulamadığın şey olmayacaktır.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar