Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 En son cıkan ve türkiyede de cıkmıs olan strateji oyunları neler arkadaslar oynayan, gören, okuyan magazinlerde fln?
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Blitzkreig II çıkıyor. Fileplanet demosunun yayınlayınca çılgına döndüm hemen yükledim. Çooooook güzel olmuş. Ortalığı sarsıcak gibi.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cıkıyor dedigin piyasaya sürülmek üzere mi acaba?
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cesaer 4 geliyor var mi otesi... henuz cikmadi ama cikacak....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Act Of War geldi en sonlarda, Great Invasions var, Prison Tycoon, Settlers: Heritage Of Kings var...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 age of 3 geliyo hayat duracak:) bide star wars:empire at war da var gelenler arasında.[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 age of geliyor gümbür gümbür act of warda güzel[signature][hline]shinsetsu desu..
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Valla nedense age of serisine bi ısınamadım..ömrümü starcraft a verdim ama age of a bi kanım ısınmadı...yeni çıkan age of 3 e de pek umutlu bakmıyorum ama Star wars ve Caesar 4 cidden sağlam olacağa benziyor..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sims2 nightlife çıkıcak ahahaha[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Razien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 warhammer 40000 exp çıkacak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 red alert 3 duymuştum birara ama nezaman cıkacak hiç bilmiyorum yalan bile olabilir :D
Öne çıkan mesajlar