unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o gidicekti uzaklara,yalnızlıga[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o gidicekti uzaklara,yalnızlıga ben bakıcaktım arkasından taki gozden kaybolana kadar güneş ışıgı vuracaktı yosun kokusu gelecekti dalga sesleri yırtıcaktı sessizliği saçları uçuşacaktı arkasaından gözleri uzak uzak bakacaktı ufugun ardındakini merak ederdi hep o gidecekti...durduramazdım artık o gitti...taki gözden kaybolana kadar.. kusura bakmayın ilk basta yanlıslıkla oldu[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 saçları uçuşacaktı arkasından gözleri uzak uzak bakacaktı ufuğun ardındakini merak ederdi hep o gidecekti...durduramazdım artık o gitti...taki gözden kaybolana kadar bu sıır sadece bu kadar daha guzzel hatta cok guzzel:)))gerısı laf kalabalıgı...tebrık ederım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar