Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adsl 256kb kullaniyorum ve son gunlerde cok yavaslama var internette. sitelere yavas giriyor download upload yavas acaba bu sorunu nasil yokedebiliriz ? tesekkurler.[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 spyware girmiş olabilir mi? eğer öyleyse s&d yükle yada bi virus programıda işini görür
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hayır telekom sux bende çok kasış[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dünden beri yurt dışında bi gariplik var[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 modeme reset at[signature][hline]MONO(b)LOG
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adsl i aldığımdan beri microsoft.com a giremiorum delircem adsl sux
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ADSL dün 20-30 kere düştü!! Hat bir türlü sabit değildi.. Daimi bağlanıp koptum.. Öehhh Neyse bugün çok güzel hatlar.. tahtaya vurur 3kere tık tık tık! Allah nazardan saklasın =)[signature][hline]MONO(b)LOG
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 telekom sana diyorum, fcuk yuo![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2]
Leath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 512 hattimi 256 ya indirmisler sebepsiz yere.adsl destek hatti duzeltecek bakalim bi gun de,ne zaman.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 spy olabilir dikkat et.[signature][hline]Who can explain?
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya yok bendede oyle offff yeter yaa..ulan anasını satıyım bu ne yaaa butun yaz her 3 gunde bir yavas!!! ben bu yaz kanser olmadım ya bidahada olmam zaten[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende de bi yavaşlık vardı ama an itibariyle geçti sanki..şimdi brz daha hızlı..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aynen öyle bende de yavaşlama var. delircem paticikte bile daha yavaş açmaya başladı[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 spy diyorsunuz şimdi bunu nasıl düzeltiriz hangi programla ?[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adaware SE edition kullanıcaksın spy için.download.com'da vardı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 spyla adle pek alakası yok gibi bu sefer cidden aşırı yavaşladı net bu aralar downloadlar 5-10kbit arası değişiyo oyunlarda 2kms alıyorum 256k adsl bahçeşehir/ist[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende sorun yok spyware varsa yawaslar .. adsl idare edior ama kablo rules tabikide :)
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 evt bende istanbul anadolu yakasında oturuyorm adsl cok yavasladı bende bilgisayardan sanıyordm[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
tBF Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 512 var ama nafile bir kaç gündür çizicem modeme reset atıım virüs taraması yaptım neredeyse kafayı yiyip makinaya format atcam ne bu bee!
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende de garip bi yavaşlık var son 2 gundur. bazen çok hızlı açıyor 5 dakika sonra açmamaya baslıyo aynı siteyi.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aslinda evet son gunlerde adsl lerde bir gariplik var ornek hizim 1mbit - 3 mbit arasinda dolasior normaldew 256kpbs olmasi gerekiren rapor etmedm ama bir sorun var herhalde sistem sasirdi :)
Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 duyduğuma göre kablonetin bilgisayarına mı ne format bişi atılmış.. internet bugün yoktu.. adsl i bilemem ben cable cıyım :) şimdi cable rlz ;)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Öne çıkan mesajlar