izmir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 [spo1=odıe ][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 3 tane konu açmana neden olan şey bumuydu....[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 wolf'un cogulu wolfs degil wolves'dir ama neyse..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 neyse hayırlı olsun diyelim[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 60 olduk bapslara geldık[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 saygıyı gören oldumu ben göremedim[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 60xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yaw adam ona hareket çekmiş (o hani eğilmedir nedir o :P ) buda saygı maygı diyo a.k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 iyiki 60 oldun 3 topic açtın tebrik ediyoruzda 3 topic te her konu saygı gördük falan :) noluyoz lo[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Aware3, 05 Eylül 2005 10:12 tarihinde demiş ki: yaw adam ona hareket çekmiş (o hani eğilmedir nedir o :P ) buda saygı maygı diyo a.k :D :lol: ki ne :lol:[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 buneki :d bana level 64 warrior ben level 42 iken böle eğilmişti önümde :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya kusra bakmayın ben bu ss ı ss bolumune yazacaktım yanlıslıkla burası oldu gene :( tekrar ozur dılerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 izmir'in zulmünden Allah Korusun cümlemiz bir Fatiha[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaPisM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 izmir 60 oldu ha helal aga :)) ben hemşerin bak beni soyduydun hatırladın mı rapism :D:D:D:D hade sana kolay gele :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yanlış yerde saygı arıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar