HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Herkese slm ben gusel bı clan ıstıorum lvl ım 48 sole dusgun bı clan bulamadım burdan benı clanına alabılecek bırı varmı?[signature][hline]
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 server?[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben Diez deyim Allah rızası için clan pls :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aresde olsaydınıs ark. tan clan isterdik :D grade 4 :P
findor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 diez de Escape klanı asistanıyım level 55+ alıyorum nick ersen11 ulaşın[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 pişt diezdeysen biz kuruyoz karar verdik değil mi visual:D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: findor, 05 Eylül 2005 23:00 tarihinde demiş ki: diez de Escape klanı asistanıyım level 55+ alıyorum nick ersen11 ulaşın findor sen humansın di mi :([signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
findor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Her zaman abi. sen orc musun ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: maelstrom, 05 Eylül 2005 23:04 tarihinde demiş ki: pişt diezdeysen biz kuruyoz karar verdik değil mi visual:D Kuruosunuz benıde alın o saman
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben orcum. neyse clan tagını söyliyim 'ClanArıyoruz™' :P yada siz söyleyin de gırgır geçelim :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
findor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sucukekmek Yap aga süper oluyo benim level 60 mage var karuslarda bende gelirim[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 karizma çizilir ayrı konu ama level yüksek olsa NP kasıcam. neyse az kaldı. sabaha kadar kasıyorum arada bi bakarım artık paticik'e. (clana giriş ücreti 100er K alıyorum ona göre:P :D)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
findor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 karizmamı çizilir? saçmalama en geyik ve en ilgi çekic isim bu şimdi cypher ve beramusta bu klan açık www.sucukekmekclan.com offical sitemiz[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 clanı biliyorum ama diezde tutar mı? :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg [Bu mesaj maelstrom tarafından 05 Eylül 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Melihh_41 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benimde areste 52 cyberde 30+ adamin war banada clan pls clan pls clan pls
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :D acil 8m lazım anca öyle toplarım :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadas civcivli clan var gel alalım seni +1 alıyoruz :D:D:D Herkezi 10m den alıyoruz sana kıyak 100m :D:D:D bak civcivli clan he sembol civciv işte daha ne :D:D:D[signature][hline]D j W a r t h o G Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bende bi clan kurdum.... noobish clan.... gelene 100k veriyorum.. :D.... ama czde "BENN NOOBBUUMMM!!!" diye ağırmanız gerekyor..... herkesi bekliyorum.. :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: _catastrope_, 06 Eylül 2005 01:56 tarihinde demiş ki: bende bi clan kurdum.... noobish clan.... gelene 100k veriyorum.. :D.... ama czde "BENN NOOBBUUMMM!!!" diye ağırmanız gerekyor..... herkesi bekliyorum.. :D sen aynısını yap ben sana 200k veriim :D
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Aware3, 06 Eylül 2005 01:57 tarihinde demiş ki: sen aynısını yap ben sana 200k veriim :D yaptım!.... valla bi ara baırdım dakikalarca... ama çevremdekilerin hepsini tanıyodum... sonra..... bi adan gelip bana 15 ac bastı ve gitti :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Abi ben bağırma istiyorum ama sıcakk sıcaakkk simit diye :D:D:D clan istiyorum diyen arkadas bak tam sana göre belesten 100k geliyo bak ben senden 100m alcaktım :D:D[signature][hline]D j W a r t h o G Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do
findor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cypher de klanımıza bekleriz www.sucukekmekclan.forumu.com iletişim için diez de kurun SucukEkmek clanı bende gelirim kankalar ıtoplayıp diez şubemizi 6 y önce kapadık aslında Sucuk Ekmek clanı ilk diez serverında kuruldu[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hm. reskill yapıcam şimdi, para kalırsa kuruyorum ok? :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Öne çıkan mesajlar