DioNea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 [spo1=teklif]http://img330.imageshack.us/img330/8169/20058311714462rd.th.jpg[/spo] Name: ALSHARO Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Chyper [Bu mesaj DioNea tarafından 06 Eylül 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DioNea tarafından 06 Eylül 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :( hiç bişi göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ahlaksız ya o yüsden:) birazdan gelicek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 böyle olucak [spo1=hmmm][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 saol shakkil :D[signature][hline]Name: ALSHARO Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Chyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Var canım böyleleride. Herif tarade demis bu arada zaten böyle bişey yokki diğer kopya olanı kullanamıyosun. nerden biliosun die bi soru gelmesin sakın:) duymustum bi ara meshurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bende taciz falam sandım,ahlaksız teklif diyince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yok buzicim o kadar olsaydı direk babama söylerdim :D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Chyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ewet arkadaşlar fakat bana da bu tip teklifler son 3 gün içerisinde 4 yada 5 kez geldi sanırım. utanıp ss bile almadım ama adamlar utanmıyo bi de diyolar ki ayni şekilde trade yapacaz sen koyacan ve de ok leyecen sonra ben sana olmuşunu werecem diyorlar ve hatta hatta adamlar +8 garantisi veriyorlar yani bir noktadan sonra da güleyimmi yoksa söveyimmi durumuna düşüyor insan. böle insanların eksik olduğu zamanları hayal ediyorum ama çok şey istiyorum sanırım , eklemek istediğim son şeyse bunların üzülerek türk([b]bozuntusu) [/b]olmasıdır.[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adamlar parayı böyle vuruyo bu kötü bişi deil hade pati düpe işine girioz[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Chyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sardı bu teklif bakıorum milleti. Sakin!! Yalan yanlış hikayelerin peşinde gidip boynu bükük dönme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 +1[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Chyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende buziye katılıom.. sapıklıq edioalrsandım hani bazı bayanlar war oyunda F....2 gibi onlara ahlaqsılık oluo die ama biz bu teklifi hemen hemen hergun duyuyoz yoq dupe proqramı aldım falan die bende diomki bende de war dupe proqramı sen wer bana itemm düpe leyeyim diorum adam soruma bile cwp weremio :D[signature][hline]Bir Gün Her Kez "ORC" Olacaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 acep ke gelince(hala meçhul)bu düpe olayları kalkcakmı[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Chyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 KE de şuan dupenin Gr@lı Var.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Buzi, 06 Eylül 2005 19:35 tarihinde demiş ki: Bende taciz falam sandım,ahlaksız teklif diyince :D ehehee:D[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar