kemo_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abı carı aldım 2 kere soyuldu aldıgım adam gm arkadasıymıs ıstedıgı zaman sıfremı deıstırıyo oyun oynuyoo sımdı charsız kaldım yardım et bana hoodstar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 noldu annamadım[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domescinos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben sana nasıl yardım edeyim ? charı kimden aldın sen? [Bu mesaj Domescinos tarafından 05 Eylül 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 HooD gerimi geldin lo?[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Wahahahahahshasahsahsa Lan hoody hackermi olmu$ :D:D:D:D:D assdasdasdasd :D La hoody +46546546464 raptora ihtiyacim var msne gel su gm arkadasin bizede guzellik yapsin ehuehueh [Bu mesaj Schweppes tarafından 06 Eylül 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domescinos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla benim olayla bi alakam yok. arkaaş ban geldi dedi karakterim çalındı. ben nebilim ?. cafede oynarsınız. binbirtürlü hack tool kulanırsınız sonra hood senin nasıl charın var dersiniz peh :/ swhep istiyosan +7 ayarlayabilirim ama +454545 kalın kaçıyo azcık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar