billur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Daha server seçme ekranına gelmek nasip olmadı ama en az sayıda Türk oyuncuyu barındıran ve minimum lag'a sahip olan server hangisi?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kararlısın oynucan yane ares derim ben ama ke gelince ares şu an chyper galiba[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towerr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: billur, 05 Eylül 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Daha server seçme ekranına gelmek nasip olmadı ama en az sayıda Türk oyuncuyu barındıran Napcan yabancı dilini mi geliştircen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 usko da oyle bıse yok bulursan bızede haber et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 AFGKO yu tavsiye ederim. afganistan serverı. Taliban Ring diye uniqueler fln var :-P[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 1x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Dalga geçme lam adamla inancam sonra bende indiricem bin ladin fln da varmı :D[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: towerr, 05 Eylül 2005 22:44 tarihinde demiş ki: said: billur, 05 Eylül 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Daha server seçme ekranına gelmek nasip olmadı ama en az sayıda Türk oyuncuyu barındıran Napcan yabancı dilini mi geliştircen? Zuhalol :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Valla oyuna 2 saat dayanabildim ben :P Şu an uninstall ediyorum. Bu nedir be?Oyun mu oynuyoruz,eziyet mi çekiyoruz belli değil!?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bi japko vardı onada tükler akın etti :D ya türklerin olmadıı server bulmak bi yana düşünemiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Eternalus, 05 Eylül 2005 23:04 tarihinde demiş ki: AFGKO yu tavsiye ederim. afganistan serverı. Taliban Ring diye uniqueler fln var :-P İlginç olabilir bi denemek lazım :-)[signature][hline]Jr__/Beramus/hack yedi ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( Yaklaşık 6 aydır lvl kastım.Şimdi geriye dogru Baktığımda hiç 60+ olmamanın ezikliğini yaşadım son kez 60+ olmak için kasacağım belki olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 türk serveri açılsa itemleride hazırdı ha :P Hz.Musa's staff (unique item) attack power 114 glacier damage 80 .... Hz.Ali's Sword (unique item) attack power 174 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aware çarpılcan a.q[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 harbi talıban anladıkda beyler işin içine mubarek ınsanlar katmıyalım ;)[signature][hline]beramusda lvl 60 okcuyla xigde lvl 60 assın takas edmek ısteyen pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 06 Eylül 2005 13:16 tarihinde demiş ki: aware çarpılcan a.q muhauhahua koptum :D LoL zhuauhah harbi koptum yaws :DD[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: zestoretic, 06 Eylül 2005 13:30 tarihinde demiş ki: harbi talıban anladıkda beyler işin içine mubarek ınsanlar katmıyalım ;) Mübarel insan nedir lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Aware3, 06 Eylül 2005 00:44 tarihinde demiş ki: türk serveri açılsa itemleride hazırdı ha :P Hz.Musa's staff (unique item) attack power 114 glacier damage 80 .... Hz.Ali's Sword (unique item) attack power 174 :D:D nihahaha harbi çarpılcan :D Bu saatten sonra Cypher da da kasılmayacağını düşünenlerden biri olarak kötü server listesindeki yerini kaptırmamış olan Beramus'u tavsiye eder burda diğer serverlere göre kasan adamların az olmasına dikkat çekerim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hiç bir serwerda çünkü türkler we lagg lar tüm serwerları ele gecirmiş durumdadır :D :d :D[signature][hline]Bir Gün Her Kez "ORC" Olacaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Gerek lag olsun, gerek illegal itemların varlığı olsun, oynanabilirliği en yüksek server Diez' dir... "Tabi bir sürü PRO oyuncunun yer aldığı server olan ARes' de oynamak ayrı bir keyiftir... " diyerek de bi tartışma başlatmak gibi niyetim yok :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar