Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Aslinda sadece apache den deil sorun xitami dede ayni sekilde ben server i aciyorum ( adsl kullanicisiyim) her sey tamam sonra root lari ayarliyorum fln filan browser imi aciyorum yaziyorum ip mi ve trink hazirladiim index karsima cikiyor ancak bunu benim bilgisayarin diinda kimse denedimi kimse benim bilgisayarima baglanamiyor hic bir sekilkde her defasinda the page cannat e displayed diyor onerileriniz neler ?[hline]Another World
xagon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Tam olarak problemi anlayamadim, yani sen baglanabiliyorsun ama baskasi baglanamiyor. Oyle mi?[hline]XaGoN - www.xagon.net
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 evet benim disimda kimse benim server ima baglanamiyor[hline]Another World
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 hic bir yigit bilmiomu cozumunu ya :([hline]Another World
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Dışarıdan bağlanmaya çalışırken hangi adress yada IP ile bağlanıyorsun? Sonuçta local makinada 127.0.0.1'de senin sayfanı açar, internet'e bağlanırken kullandığın IP'de ve hatta kurulu olan bir network'ün varsa makinanın oradaki IP'side açar. Ama Internet üzerinden dışarıdan bir makina ile bağlanmak istiyorsan serverinin bulunduğu makinanın internetteki IP'sini girmen gerekiyor.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 evdeki makinam tek ve ben 127 den bahsetmiyorum benim su anki ip imden bahsediyorum kendim ip mi yazdigim zaman aciyor ama baska kimse ulasamiyor[hline]Another World
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Yaf Belki Sacma Ama Firewall felan Kullanıyormusun? yada apacheconf daki ip ile ilgili bolumdeki degisiklikler var diye hatırlıyorum ama xitamiyi bilemicem ama fw olabilir bence...[hline]Absolute & Lonely....
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 fw yok bende baktim ona apachede ip ile ilgili bisile bulamadim[hline]Another World
Öne çıkan mesajlar