Queen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Evet bu birz gereksiz tutorial sayesinde yaşınız kücükse veya kucuk bi kardeşiniz varsa buyukleri hatta arkadaşlarınızı kandırabilirsiniz.Evet bira icin malzemelerimiz Sprite , Kola, bira bardağı.Şimdi ilk bardağın 1/3'ünü dolduracak şekilde kola koyuyoruz.Sonra yarıya kadar Sprite veya herhangi bi gazoz koyuyoruz Evet rengine bakıyoruz beğenirsek oranı sabit tutarak daha gazoz ekliyoruz, rengi ve oranı tutmadoysa ayarlıyoruz.Sonra kolamızı biraz çalkalayarak sonun kadar koyuyoruz ama kolayı öyle ağzına kadar doldurmayın köpükler bardağın üzerinde zıplamasın Evet bu şekilde büyükleriniz arkadaşlarınızı rahatca kandırabilrsiniz.Kandırma şekilleri yaratıcılığınıza kalmış.Ayrıca karışımın tadı da güzel yani. Ben denedim kandırdım(ben buldum bunu gerci).Güzel oluyo. Afiyet olsun.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Puahahahha!! güzel gerçekten!! birileri istemeden ben yazayım; foto isterüük!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gerçekten bi fotosunu görelim bakalım biz inanacak mıyız inanırsak bizde kandırırız..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ne güzle bira varken ne diye akndırecaksınzı ki çocuğukları yazık diilm yanibflascvkasş[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Şu an dolaba bakıyorum kola var mı diyte bitmiş olabilir ama spriteın yerine soda da kulllanılır sanırım Yok kola ne yazık ki yıkıldım alınca foto gönderirim[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Pek tutmadı ama köpük yapamadım =) [spo1=resim?][/spo][signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 pek değil hiç tutmamış. buna ancak hayatında hiç bira gormeyen kişi inanır :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :lol: Root Beer olmuş o bira =P[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya bu bira değil zaten bira+redbull ole kandırın milleti =)[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 resimdeki cok kolpa olmuş be =) Ayrıca bunun kokusu var bilmem nesi var köpüğü var falan[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yok yemezler.. kandiricam derken rezil olursun bide.. sen ic pasa pasa birani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 uhasuhdasuh iğrenç olmuş, tutturamamışsın.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yok abi olmuo 348728347. denemem her b.ka benzedi bira taklit edilemez bişey ya değerini anladım =) akşama çekicem resim gondercem yarın gorursunuz ==)[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o biraya küçük çocuklar bile kanmaz..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bira değil zaten o Root Beer =)[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar