Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bira kandırmaca tutorial

Queen

Öne çıkan mesajlar

Evet bu birz gereksiz tutorial sayesinde yaşınız kücükse veya kucuk bi kardeşiniz varsa buyukleri hatta arkadaşlarınızı kandırabilirsiniz.Evet bira icin malzemelerimiz Sprite , Kola, bira bardağı.Şimdi ilk bardağın 1/3'ünü dolduracak şekilde kola koyuyoruz.Sonra yarıya kadar Sprite veya herhangi bi gazoz koyuyoruz Evet rengine bakıyoruz beğenirsek oranı sabit tutarak daha gazoz ekliyoruz, rengi ve oranı tutmadoysa ayarlıyoruz.Sonra kolamızı biraz çalkalayarak sonun kadar koyuyoruz ama kolayı öyle ağzına kadar doldurmayın köpükler bardağın üzerinde zıplamasın

Evet bu şekilde büyükleriniz arkadaşlarınızı rahatca kandırabilrsiniz.Kandırma şekilleri yaratıcılığınıza kalmış.Ayrıca karışımın tadı da güzel yani.

Ben denedim kandırdım(ben buldum bunu gerci).Güzel oluyo.

Afiyet olsun.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten bi fotosunu görelim bakalım biz inanacak mıyız inanırsak bizde kandırırız..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an dolaba bakıyorum kola var mı diyte bitmiş olabilir ama spriteın yerine soda da kulllanılır sanırım

Yok kola ne yazık ki yıkıldım alınca foto gönderirim[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

o biraya küçük çocuklar bile kanmaz..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...