tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 metal , death metal , gothic , soft rock , rock , pop , türkü , türk sanat , anadolu rock , doom metal , black metal , heavy metal , nue metal , alternative rock , alaturka , r&b , hip-hop , rap , reggae , arabesk... Bu basligi acmamin amaci patilerin daha cok ne dinlediklerini ogrenmek, kim ne tur muzikten hoslaniyor, kimin zevki nedir ne degildir. Mesela ben daha cok rap - reggae - pop severim ama hayatim o yonde degildir, ne olsa dinlerim takildigim bir tarz yok. ama öncelikle: renkler ve zevkler tartışılmaz, tartışılmamalı.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 05 Ağustos 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 life code swedish death[signature][hline]Live In Flames..
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 death/black/doom/heavy metal[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 rock ve tarzları - metal[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Birde ekleme yapmak istiyorum: Bu katagoride en çok sevdiğiniz sanatçı hangisi? Hangi sanatçının Türkiyeye gelmesini istersiniz?[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 05 Ağustos 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 TECHNO Pop . gerisi yalan :)[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Jester, 05 Ağustos 2005 19:07 tarihinde demiş ki: life code swedish death +666[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 metal ağırlıkta yani? şu ana kadar.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 metal çeşitleri ama nu filan değil. Death severim baya. bi de 70 dönemi pop şarkılar hoşuma gider. öyle.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 her seyi dinliorum..illa bi sey solemek gerekirse R&B v hiphop daha cok hosuma gidior..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 önemli bir arastirmadir, basligi okuyan herkes cevap verirse sevinirim.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hiphop derken pesimist style rap dinliorum.rapte tek tad verem o yoksa ceza meza sevmem.sago rulaz[signature][hline]önce Allah sonra yallah
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Doom bir de Opeth.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Herşeyi değil de kaliteli olanları dinlerim (bunun için bir sürü kalitesiz şey dinlemek gerekiyor :( ühühü ama olsun napalm) Viking metalden, emo ya, shoegaze e her türlü müzik mevcut ama electronica, indie falan büyük zevkle dinlerim Eb sevdiğim değilde kimi dinliyorum şu aralar: Şu aralar Kilowatts and Vanek, Frou Frou, Azure Ray, Múm dikdörtgenine sıkışıp kaldım... Kim gelsin kim gelsin, Cocorosie gelsin ama büyükçe salonu olan bir evde en fazla 15 kişiye konser versinler :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Death-Heavy-Progressive-Thrash Metal dınlerım severım..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 devam hadi yazsin herkes[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
LejYoNeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Glam rock...[signature][hline]Won't you come into my room, I wanna show you all my wares. I just want to see your blood, I just want to stand and stare. See the blood begin to flow as it falls upon the floor. Iron Maiden can't be faught, Iron Maiden can't be sought....
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 metal , rock , heavy metal , alternative rock , jazz. bir de trip-hop ı ekleyebilirim sanırım. artık net bir cevap veremiyorum bu soruya.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hiç bişeycidilim,şu sıralar 70 lerin rock grupaları,klasik müzik,blues falan dinliorum. belli bi kalıplaşmış tarzım yok,hoşuma gittiği ve anlam ifade ettiğine inandığım herşeyi dinlerim.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben her tarz dinlerim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Burhan Öçal'ı seven varmı[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 metal(numetal fln hariç) en çokda in flames, dark tranquillity ve blind guardian dinliyorum[signature][hline]We have work to do!
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Jester, 05 Ağustos 2005 19:07 tarihinde demiş ki: life code swedish death till death...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Öne çıkan mesajlar