NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu beta test serverunu nerden inbdirebiliriz?an once bi cafedeydim..millet oynuyodu<**yardimci olursaniz sevinirim!!![signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cafeye geri dön ordan oyna :D[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLITM Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 evde varken cafeye para vermek gibi zekice bi cozum yerine daha ciddi bi cvp bekliyorum dier arkadaslar dan!![signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ke BETA KAPANDI GALİBA ;)[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLITM Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D [Bu mesaj Treador tarafından 06 Eylül 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 betayı napıcan ke gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 1. K.E. test server kapandı. 2. Bu gece veya en geç yarın tam versiyon yüklenmiş olacak serverlara.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bi hakan şükürü izlerken bide bu Ke'yi beklerken ölüyorum baygınlıktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Graveyard, 06 Eylül 2005 18:39 tarihinde demiş ki: Bi hakan şükürü izlerken bide bu Ke'yi beklerken ölüyorum baygınlıktan.. zuahahahahaha :D allah seni 435446546745 yıl yaşatsın bunu yazcam die bi tarafım yırtıldı /gulmmekten/ :D beni kopardın allah da seni uzun yaşatsın ne diem :D:D:D:D :D:D:D:D:D zuahahahahahahaha :D:D:D;)[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLITM Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kutay şabana laf etme le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yaw bu ke yi nerden indircez link verirmisiniz[signature][hline]nick:Ralli_kardesligiTR lvl:54 job:papermage np22437 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar