Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hehe 1 günlüğüne gidip geldik gezdik baya güzel yer bir ilçe olmasına rağmen giden gören yada orda oturan var mı benim hoşuma gitti gerçektens[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aydın'a bağlı. kuşadası'na gelirken bazen uğruyoruz. gerçekten güzel ve şirin bir yer. kuşadalıların pek çoğu nazilliden geliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 evet kuşadasına 70 Km felan uzaklıkta sanırım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yazın hiç ama hiç çekilmez oranın sıcağı, nemli çöl gibi oluyo dümdüz alan zaten =][signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 AHAHA memleketiiim :):)[signature][hline]Viva La SémiH
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Aegean, 29 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki: yazın hiç ama hiç çekilmez oranın sıcağı, nemli çöl gibi oluyo dümdüz alan zaten =] evet acayip nemliydi ama antalyada yaşadıgım için bana fazla dokunmadı[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok be antalyanın neminin yanında orda insanın suratına böle alev esio sanki..kuru sıcak yane[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru..
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 2-3 gün önce annemin gitmesi gerekti bi akrabası orda bende şubatta gittim kamp için çingen dolu =) onun dışında fena yer değil
Öne çıkan mesajlar