Psc Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Benim 4000 Küsür Balthazar Puanım vardı RP karakterle 1000 p. =Superior Healing Rune 1000 p. =Superior Divine Rune 2000 p. =Superior Vigor Rune ' yi unlock yaptım ve fakat Yeni bir PvP karakter oluştururken Superior Vigor Rune'yi Armorlarda kullanabiliyorken Diğer iki rune hala açılmamış görünüyor. Rp karakterle oyuna tekrar girip Baltazar rahibine baktığımda bu Runeler unlock edilmiş görünüyor ama oluşturduğum profu Monk olan PvP karakterlerde Runeleri seçemiyorum acaba sorun ne bilgisi olan varmı? Yoksa bug'a mı geldik mazallah :D[signature][hline]Çakallıkla Zekayı Eş Tutan Ancak Bir Çakaldır yada İt İtin Kuyruğuna Basmaz GW -- Lord Khell Mo/E --
noregret Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 4000 baltazarla 3 tane superior unlock edebilen tek insan olarak tarihe gecmissin ztn[signature][hline]live free , die well.. Nijensta Valdre @ gw
Psc Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben Bu işte bi bokluk olduğunu seziyorum zati ama ne çözemedim :D[signature][hline]Çakallıkla Zekayı Eş Tutan Ancak Bir Çakaldır yada İt İtin Kuyruğuna Basmaz GW -- Lord Khell Mo/E --
pot Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 runcudende rune parayla satin alabilirsiniz pvp krakterinize Tombs da bir runcu var eger fanctionunuz yoksa bu yolu deneyebilirsiniz
Öne çıkan mesajlar