Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben dün Hacklendim saat olarak bilmiyorum ama tarih var İtemlerim Gitti Ne yapabilrim Rollback nedir Yarım edermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Rollback die bişicik artık yoqqqqqqqqq ;) yani çiçek böcek lemye başla :D[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLITM Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İlk önce sana şunu sormak gerekir Premium üye misin? Çünkü eğer premium üye değilsen iplemiyorlar bile. Eğer pre. isen siteden online ol ve orada hack'le ilgilibirbölüm var oraya şikayetini bildir. Pre. değilsen başla tekrar kasmaya.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar