zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Arkadaşlar bu excaliburdan başka ingiliz serverında spiritmaster lvl 10um. Soloda kırmızı ++ ları kesebiliyorum. Lvl 8ken lvl 11 berzerkerla duel yaptık (spiritimle duel yap dedim) ve ben o adama yeşil gözüken spiritimle kestim! Lvl 10da (yani bu sabah) aynı lvldaki healerla yaptık yine ona mavi gözüken spiritim kesti. Biraz abartılmış sanki Spirit Master'ın gücü. Rvrde çok can yakacağa benziyor. (Bu arada yenmemim sebebi yaptığım bir büyü attackları düşmana geri iletiyor(birazda ekliyor))[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bu arada az önce lvl 19un canını yarısına indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 helal :P[hline] |_.-=[ Macxime ]=-._| :hrr: ShadowBlade :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ehem rvr de spiritmasterla sadece guzel bi grupla can yakarsin..solo olarak ancak keep-defens falan yapabilirsin oda eger supprression specc isen.. MOC(mastery of concentration ) ile 1vs1 yenilmez gibin bisey eger darkness specc isen nasil skilliosun charini? guzel ve degisik bi char:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 summon skilleme:) oyundaki en ktö specclerden birisi darkness iyi dd(lifeleech ) veya supp (pbae dmg icin) benim char supp skilliydi ,oda hizli lvl alabilmek icin...darknessda baya iyii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 zaten midi spiritmasster dmg shield su an cok iyi degill..bilmemkacinci path ile duzeltilcekti ama specclemeye degmez bile benim char 49 supp 22 dark 5 summoning specc idi...daha sonra trade ettim cunku pvpserverindeydi ,bende normal servera geri donmek istiodum :))) eger cabuk lvl alcam,iyi gruplarla dolasriim diosan suppression specc tavsiyemdir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Nukem_Verite, 19 Şubat 2003 23:44 tarihinde demiş ki: darkness veriym o zmana yapma ya summon vertmiştim 1 kere ama abi yarattığım fşightertrlarla elele verip turuncu falan almak iyi aslında bu arada nası skillediğini sölerse yazan arkadaş eheh[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) Oynuyor musun pydrewen de lvl 30 paladinim var =)[hline]Alexi Septimus , Necromancers Zgnrd' br gydr n kyn çktr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar