Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 önceden sadece burnumdaydı bugun dikkat ettim cene altımda birazcık ve burun kenarlarımdada görünmeye başlamış. zaten benim yüzümde hiç sivilce çıkmadı hepsi burnumda. burnumun rengi değişti sivilcelerden. yüzde çıkan sivilcelerin tümü burnumda çıktı. siyah noktaları götürüyorum ama delikler duruyor. tekrar siyah nokta oluyor. cips yiyorum bira içiyorum artıyor mesela.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi senin yuzu merak ettim :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yediklerinlede ilgili bu cilt olayı.kola, bira falan içmeyince, fazla yağlı şeyler yemeyince benim cilt düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar